Sidor

torsdag 31 mars 2011

Matfixerat pucko

Det är jag det enligt dessa kommentarerna. Naturligtvis är de anonyma, såklart! Att yttra sig i sitt eget namn är för mkt att begära av de fega stackarna.
Så här är det. Jag är inte matfixerad, men jag tänker mkt på min mat, vad jag ska äta och när jag ska äta den. Det krävs mkt planering när man som jag äter var 3:e timme. Jag är noga med vad jag äter och för att inte falla för frestelsen att göra mindre bra val, behöver JAG (alla är vi olika) ha förberett min mat i förväg. Detta gäller alla mina mål. Jag har alltid matlådor med mig till jobbet, små påsar med mina flingor (Pauluns GI-flingor alt hans müsli), frukt, burkar med keso, sallad osv. I väskan har jag alltid frukt eller en proteinshake om det skulle vara så att jag inte kan äta annat just då beroende på vad jag befinner mig.

Jag gör upp matsedel för 1 alt 2 veckor i stöten. Dels för att det underlättar när vi storhandlar och dels för att man då aldrig behöver stå och vela över vad man ska tillaga just den dagen när man kommer hem trött efter jobb. Så ja, jag tänker mkt på mat. 

Kommentaren att jag inte går ner i vikt pga att jag alltid tycks äta är rätt patetisk tycker jag, eftersom jag bevisligen gått ner mer än 50 pannor.

Jag är så innerligt trött på alla anonyma idioter som ska kommentera i min blogg. Jag tar gärna emot dina kommentarer, men SNÄLLA lämna namn och länk så jag kan bemöta dina synpunkter eller åsikter. Annars så håll dem för dig själv du trångsynta människa.

11 kommentarer:

Linda Horn sa...

Jag lider verkligen med dig, som får dessa idiot-kommentarer!! Så fegt av dom att inte våga gå ut med sitt namn! Varför bara inte ändra på den inställningen i Blogger? Går ju att ställa in, så att man inte kan lämna kommentar som anonym.

Förstår & respekterar & accepterar din syn på mat! Du är duktig!

Alexander sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jenny sa...

Tja, matfixerat pucko eller inte så ser iaf jag upp till dig och det du har lyckats åstadkomma genom hårt kämpande där bla planering av maten är en stor del.

Är så oerhört trött på alla dessa folk som lämnar anonyma kommentarer för det är ju i 99% av fallen negativa kommentarer eller tom rena påhopp.

Skickar en kram och kämpa på. Hoppas att det snart släpper så du kan nå ditt mål! Kram Jenny

4U2! sa...

Det var det värst!Kan du inte bara radera de där idiotiska kommentarer? Elakhet, pur elakhet ... då blir jag arg! Du skall inte behöva förklara något!! Varm kram.

Viktfixerad sa...

Men vilka praktpuckon. Säkert bara nån uttråkad fjortis som töntar runt.

Kati sa...

Hej!

Bry dig inte om dumma och elaka människor! Du har gjort något...eller rättare sagt flera riktigt heroiska saker... en förebild är du!

Hoppas du mår bättre!

Kati

Nina sa...

Det är faktiskt en jäkla skillnad på att vara matfixerad och matmedveten. Skit i dem, den siste idioten är inte född. Du är duktig!

Bamsekram

Lena sa...

Ibland blir man bara så trött på folk... de verkar bara vara ute för att göra andra lessna. Skit i dem, du och vi andra vet det Nina skrev här ovan! Kramar

Chrissan sa...

Fy fan rent ut sagt. Suck vad trött jag blir på vissa människor.
Hoppas du kan skaka av dig kommentarerna, du vet att du är grym!

Sockergrynet sa...

Dumma, avundsjuka människor finns det alltid. Det gäller bara att ha styrka att strunta i dem och tysta ihjäl dem!!! Utan syre brinner inte elden eller hur?!

Du är fantastisk!! <3

Anna sa...

Ja, det är väl för att dom är avundsjuka, som dom är tvugna att vara anonyma, eller för att de inte vågar stå för sina kommentarer!

Att göra matsedlar är både ekonomiskt och som du skriver, man slipper fundera på vad man ska ha till middag. Och att äta på regelbudna tinder, bidrar faktiskt till en bättre och sundare hälsa!


// Anna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...