Sidor

tisdag 8 mars 2011

När ska det röra på sig?!

Jag blir så trött! Jag tränar regelbundet och hårt, jag äter ordentligt och var 3e timme. Men ändå händer inget! Varken upp eller ner.....naturligtvis vill jag den ska peka neråt....men inget, nada, zip, noll!
Ska leta upp det förbenade måttbandet, om ni hör ett vrååål så har inte det heller visat någon förändring.

8 kommentarer:

Lena sa...

Ja du, det är en bra fråga... ställer densamma :) Kram och hoppas på att måttbandet är snällare mot dig än mot mig.

Pippi sa...

Hos mig har vikten sakta krypit sig uppåt mot ickeacceptabel vikt, men nu har jag lyckats bryta trenden igen och det går ner åt... DEt är inte många kilon det handlar om men jag vägrar gå upp 34 kg igen!!
Hoppas ditt måttband visar positivt resultat

Anonym sa...

Vet ej om du skrivit tid, men va käkar du, käkar du för lite?? Du tränar ju kanske behöver mera mat monica bloggoholic

Maribella sa...

Jag tyckte jag hörde ettvrål nyss - ett glädjevrål över minaksde centimetrar!!!
Ger inte upp, du är bäst!

Kram

Nina sa...

Trist att det känns som det inte händer något, du som e så flitig och kämpar så. :o( Men jag tror man hakar upp sig för mycket på vikten, muskler väger ju trots allt mer än fett. Och så som du kämpat så är jag övertygad om att din muskelmassa ökat rejält.

Är övertygad om att måttbandet är en bättre och mer sann vän i nuläget än vågen faktiskt ;o) Du kanske ska skippa vågen helt ett tag och bara koncentrera dig på mätningen, annars blir man ju rent deppig. Jag har oxå varit där så jag vet. Men jag slutade väga mig och såg resultatet på kläderna och måttbandet.

Sen har man platåer där man inte går ner ett dyft, och då känns det riktigt tungt. Men det går över och helt plötsligt har man rasat några kilo igen.

Lycka till och stor kram

Annika Strandberg sa...

hur gick det med måttbandet? här har det bara gått upp ett par kg men jag får skylla mig själv med det onyttiga jag äter!
synd att det inte var jag som kom, det hade varit en rolig överraskning för mig :) Men nästa gång ni beställer kanske det blir jag *ler*

scrapmoster sa...

Nä det är aldrig roligt när det står still MEN det är ju inte upp iallafall och DET får man vara glad för.... jaja, lite allafall.. du kanske kan försöka....hehe, (sagt med glimten i ögat här då´rå, kanske jag ska tillägga...)

Kramen i

Unknown sa...

Kan tänka att det r frustrerande. Det hjälper väl inte, men kanske har du nått den vikt som är ideal för dig?

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...