Sidor

måndag 11 juli 2011

Hur går det för er som antagit min viktutmaning?

Den 11/5 utmanade jag alla som ville hänga på i min utmaning att gå ner 10 kg till siste augusti. Jag har jag kommit halvvägs till målet. Vilka som antagit utmaningen ser ni i tabellen till höger.
Hur går det för er?
Var och en skulle sätta upp egna mål och följa den diet och utföra den motionsform som passade henne/honom bäst - alla är vi olika!
Men jag har inte hört något från er. Så skriv gärna en rad eller 2 om hur det går för er för jag är supernyfiken!

Min egen motionsnivå har legat extremt låg de senaste veckorna och min enda ursäkt är all tid på sjukhuset när svärfar låg inför döden och sen dess efterförlopp då all ledig tid mellan arbetspassen gått åt till att hjälpa svärmor. Nu börjar allt "lägga sig" och jag har endast 6 arbetspass kvar (alla denna veckan) innan det ÄNTLIGEN är dags för semester!

För min del tänker jag anamma en fd fotbollskompis initiativ (Linda i viktutmaningslistan) - hon  powerwalkade 45 dagar i sträck, varje morgon! Jag har 5 veckors ledighet med start måndag, det är 35 dagar. Jag vet redan nu att en del dagar kommer gå bort, dagen då vi har min 35 års fest och dagen efter samt svärfars begravningsdag.
Så from måndag höjer jag växeln 3 snäpp i viktutmaningen: PW 30 dagar av 35 under semestern.
Utöver detta kommer jag försöka delta i så många Indoor Walking pass jag bara kan under samma tid. Nu jäklar ska de sista kilona bort.
Hänger ni på?

Dags att vila lite, har 2 nätter framför mig. Sonen är hos farmor hela veckan. Både han och hon har längtat. Tror de behöver det, båda två. Han har många frågor och tankar om farfars bortgång och hon har stort behov av att ha oss alla nära sig och han har varit i Polen med mormor o morfar de senaste 10 dagarna. Familjen läker, sakta....mkt sakta, men säkert.

4 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Jag har inte gått ned så mycket som jag velat, men jag jobbar på och gör bra val. Har tagit semester från vågen och återkommer den 5/8 med en viktrapport, då kan jag tala om hur långt jag kommit! ;)

Znogge sa...

Vilken fantastisk viktresa du gjort. Har själv tappat tio i vår men nu går det trögt. Nåja, semestertider är inte att leka med...

Maggan sa...

Vågen står tyvärr stilla, men med mina val är det inte ett dugg konstigt!
Vilken bra idé med promenaderna - den är jag absolut med på! Med regelbunden motion och ett bättre intag så händer det förhoppningsvis lite på vågen :)
Du är så duktig som kämpar på i med/motgångar.
Du besitter en kämparglöd jag tror många skulle vilja ha, inklusive jag.
Nu är det dax för en PW...

Lena sa...

Nä, det går inte alls. Mitt mål var ju att få vågen att röra sig, men jag börjar tro att någon gjutit in betong i räkneverket. Känner mig ganska låg idag, måste ta tag i mitt patetiska liv... Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...