Sidor

onsdag 11 maj 2011

Trampandet fortsätter - viktutmaning till er alla!

Till o från jobb, har hittat nya cykelvägar som förvisso förlänger sträckan men eftersom man slipper alla cykelljus så går det fortare. Ömheten där bak har lagt sig och sittknölarna är numera härdade.

Jag har satt upp ett nytt viktmål. Jag vet att jag inte går ner lika mkt eller snabbt efter en så stor viktnedgång som jag redan genomgått; MEN jag tänker gå ner 10 kg till den siste augusti. Basta! Det är inget orealistiskt mål, men ack så svårt. Det är ju det där sista finliret.....
Hänger ni på min viktkamp? Sätt upp era egna mål, delmål och HUR ni ska gå tillväga. Jag kör varken GI, LCHF, viktväktarna eller pulver. Jag blandar lite av varje, det jag tycker om och mår bra av, dvs tyngdvikten på protein och grönsaker, men utesluter inte pasta, potatis eller ris helt men väljer tillfällena noga. Pulver (protein) är för mig ett bra mellanmål, särskilt innan eller efter träning. Hur DU gör är upp till dig, men bestäm dig!
Hänger du på? Skriv då en kommentar här, så jag kan följa din väg mot förändring!

10 kommentarer:

Lena sa...

Tyvärr, ingen idé. 10 kg till slutet av augusti är helt orealistiskt. 1 kg möjligtvis i den takten jag har nu... Men jag har å andra sidan konstaterat att jag numera är jävligt bra på att hålla vikten :) Hade jag inte opererat mig så hade jag säkert vägt 130 kg vid det här laget, så man får vara glad för det lilla.

Kram till dig!

Linda Josmarker sa...

Jag är med!
10 kg är ett tufft mål men inte omöjligt! Jag har börjat promenera 1 timme nu varje morgon innan jobb, äter som du bortsätt från pulver och försöker undvika socker som är min störst bov...
Lycka till och tack för inspirationen:)
Kram Linda

Habibty sa...

Jag äter som du ungefär som du och det funkar bäst på lång sikt för mig. Jag vill gå ner 2 - 3 kg till midsommar för sen åker vi på semester.
Ha en fin dag!

Hälsningar Nina

PS. Hittade din din blogg genom Baby Mama som jag har läst länge och tyckte att ditt mattänk verkade bra och inspirerande. DS

Chris_P sa...

Tummen upp! Jag hänger på!

Nettan sa...

inte 10 kilo men 5 .. jag behövr verkligen en puff nu .. har tappat motivationen på träning helt ...
kramis

Maribella sa...

Jag är som du, blandar och tar av alla olika dieter! Håller fullt med om att pulver passar som mellis! Och som frukost när man börjar tidigt!
Funderar på om jag ska anta din utmaning, vill -5 kg snarast. Det verkar dock typ omöjligt...

Kram och lycka till.

Chris_P sa...

Minus 1,2 kg!! Tjohoo!!

Chris_P sa...

7,4 km nu ikväll! Ny runda! Bra runda!

Cee sa...

Hej Katarina!
Jaa jag hänger också på 10kg bort till slutet på augusti... Det skall gå... kram Cee

Sockergrynet sa...

Jag hänger med! Minus 10 kg till den siste augusti! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...