Sidor

torsdag 5 maj 2011

Kaffe? Jaaa tack!

Power walken avklarad med stort kraftansträngning. Det tog emot otroligt mkt, men när man väl kommer igång känns det bra och efteråt känns det otroligt skönt. Det började regna under turen vilket innebär att jag kom hem med en frissa som liknar allt annat än den jag lämnade huset med.
Huvudet känns tungt, det har det gjort de senaste 2 veckorna. Först trodde jag inte jag sovit med någon reda, men med tanke på min migränkänslighet så är jag  väldigt noga med mina sovtider. Visst har det varit mkt för oss den senaste tiden med tanke på svärfars försämrade mående, men jag tror ändå det är något annat. Kan det vara pollen tro? Härrom dagen gick jag och nös och snörvla och började förbanna faktumet att jag höll på att bli förkyld (igen) men det gick över.....jag är allergisk mot gräs men har de senaste tiden inte haft några större besvär eftersom jag ser till att ta min Depo-Medrol injektion som jag ska. Jaja, den som lever får se....hoppas innerligt att det är pollen och att det INTE är så att jag börjar bli sjuk....igen.

Nu behöver jag kaffe.....helst båda kopparna på en och samma gång.

4 kommentarer:

Maribella sa...

Duktiga du som gick ut trots vädret och trötthet!!
Kram

Bikterskan sa...

Jätteduktigt att ge sig ut när man känner så! Heja heja!

Kati sa...

Åh... du är så motiverad... jag har tappat min... och är orolig för detta... har ju gått upp några kilon.

Själv har jag precis druckit tre rejäla muggar med Zoegas.

Hoppas du inte blir sjuk...

Ha en bra dag!

Kati

Lena sa...

Man får väl hoppas att du är allergisk, för förkyld kan du ju inte vara igen... Skickar flera styrkekramar för säkerhets skull!! Nu skall vi se om det går att skicka detta från min nya leksak. Orkar inte logga in varje gång, vilket den vill om jag skall kunna lämna en "riktig" kommentar, så jag får välja ett av de andra alternativen. Kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...