Sidor

lördag 14 maj 2011

Loppisdags

Nu verkar Blogger har fixat sig...de förlorade inläggen är tillbaka. Själv är jag uppe i ottan (dvs samma tid som vanligt på vardagar) för att gå på loppis. Det var många år sedan sist och det ska bli riktigt kul. Behöver verkligen det för att skingra tankarna och vem vet - jag kanske gör årets fynd?!

Har lagt upp en liten länklista på er som anmält er till min viktutmaning (för min del -10kg till den 31/8). En del har anmält sig här i bloggen, andra inne på FB. Har jag missat dig eller vill du hänga på? Kul! Skriv en rad här så lägger jag till dig. Har du en blogg så länka gärna till den så jag kan följa dig :)

Nu ska jag ut o fynda!

3 kommentarer:

Lena sa...

Inläggen är tillbaka, men kommentarerna är borta, i alla fall hos mig :( Kan du tänka dig hur många miljoner bloggar som låg nere igår? Lite svettigt för Blogger-folket kan jag gissa :)

Ha det så roligt på loppisen, hoppas du gör några fynd. Jag skall jobba och vill väl egentligen att det skall regna hela dagen...

Kram

Kati sa...

Hoppas du hittar några riktigt bra fynd! Jag hakar gärna på... hmm... kanske också skall skaffa mig en ticker till bloggen... vet inte hur man gör... vi får se.

Mitt mål till den 31/8 får bli 3-5 kg. Hoppas det är okej.

Kati

Chris_P sa...

Lite retfullt att vv har stängt, hon var så himla gullig konsulenten. Dom håller på att utbilda en tjej som förm ska öppna upp igen men vet dom inte. Under tiden kommer jag att söka mig till viktis i stan. Torsd blir min dag. Fast det stör mig lite att ställa mig på en ny våg.

Ha en skön helg!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...