Sidor

måndag 2 maj 2011

Det ger resultat

att vara envis och kämpa. Mina dagliga PW och begynnande löpning (eller nja....lunkande) har gett effekt på vågen som imorse visade -2kg. Trodde det knappt så jag gick upp och ner på den 3 ggr. Men jooo! Såå glad jag blev. Minus även på måttbandet, så jag fortsätter.
Mirja undrade hur jag lägger upp min kost, jag äter väldigt varierad kost men med övervägande protein och grönsaker på tallriken. Hälften av min portion är sallad sen lägger jag upp mitt kött/fisk/fågel och minimalt med pasta, ris eller potatis. Jag äter 6 mål/dag även om jag inte är hungrig. Keso och ägg äter jag i princip dagligen i någon form, frukt äter jag nästan uteslutande till min gröt på morgonen alt till min keso, i vissa fall som ett litet mellanmål eller tex banan efter träning.
Jag är superkass på att dricka vatten, men jobbar på det....fast ärligt talat något halvhjärtat....

Ja, det är i princip så jag äter. Mina matsedlar ser du under fliken överst i bloggen. Maten vi äter till middag är familjeanpassad, mina matlådor som jag har på jobbet innehåller ibland rester och ibland annat, då mkt sallad, tonfisk, ägg, keso, quorn eller kyckling.

Nu ska jag iväg till svärfar och sen till Malmö Högskola för att bli intervjuad till en D-uppsats på specialistutbildningen (sjuksköterskor i psykiatri) o därefter är det dags för ett kvällspass på jobb.

Vad händer hos Dig idag då?

7 kommentarer:

Maribella sa...

Så roligt!! Grattis, skönt när man får resultat!
Kram

Chrissan sa...

Grattis till resultatet!

Och vad händer här? Plocka undan lite, ta en sväng med dammsugaren och sen kvällspass.:)

Kati sa...

Grattis! Vá roligt... nu hoppas jag själv på att hitta tillbaka på rätt spår.

Kati

Susanne sa...

Du är så duktig som inte ger upp!!
Grattis till kilona du arbetat bort, nu går allting mycket lättare.
Ha det så bra! Kramizar

Lena sa...

Grattis!! Ja, vad jag sysslade med igår kväll kan du läsa om (och skratta åt) i min blogg... Tur att man har lite självdistans ibland! Massa kramar

Cathrin sa...

Grattis till de två! Fan precis så mycket jag ska ha bort men det bara går inte......fast det kanske beror på att jag tror att de ska ramla bort av sig självt och att man under tiden kan stoppa i sig massor av godis.....funkar INTE. Ha det gott kram Cathrin

Chris_P sa...

Grattis!! Härligt att ditt kämpande har gett resultat!

Vad som händer annars?? Har suttit på jobb hela dagen med två barn som haft studiedag och varit hemma. Behöver jag säga att dom bråkat som hund o katt??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...