Sidor

lördag 30 juli 2011

Avslaget

Enda sedan begravningen i torsdags känns det lite avslaget här hemma. Precis som musten sugits ur oss alla....begravningen dränerade oss på all energi och det blev en rejäl urladdning för oss alla. Vi känner inte för att göra så mkt, mest bara va hemma och va. Igår åkte vi till minneslunden och tände ljus för svärfar. Sonen har varit så otroligt ledsen och vi tänkte det kunde ge honom lite ro att få åka dit.
Även om han där var näst intill otröstlig så la sig ett lugn över honom efteråt och han var en något dämpad version av sitt vanliga jag hela em och kvällen. Skönt för honom.

Idag hände något som mkt sällan händer här hemma...jag gick som vanligt upp 05.00. Jag brukar vakna då oavsett om jag är ledig eller jobbar, gick på toa....sen var tanken att jag skulle göra mig ordning för loppis....men nä, jag gick o la mig igen för jag var så förbenat trött....tänkte "bara 15 minuter till"....nästa gång jag vaknade var kl lite innan 09.00.
Maken var lika förvånad som jag för nu under semestern har jag gått upp runt 06.00
Så det blev ingen loppis för min del. Har satt igång stortvätt istället, rensat ut linneskåpet och maken har varit iväg med all återvinning. Alla sängkläder är bytta och de gamla tvättas nu. Snart en lätt lunch sen ska jag faktiskt vila lite för ikväll, håll i er nu....men jag ska göra något som jag inte gjort på EVIGHETER o jag menar faktiskt det....det är nästan 6 eller 7 år sedan sist....jag ska ut o dansa!
Goaste väninnan L frågade mig för några veckor sedan om vi inte skulle ut....jag tvekade först men maken tyckte gott jag kunde ut o roa mig lite, så jag sa ja....
O nu är det dags....vet inte vad jag ska ha på mig....har säkert bytt outfit 5 ggr i huvet. Jaja, det blir som det blir.
Så även om det är lite avslaget här hemma just nu, så kommer det inte bli det ikväll, det är en sak som är säker!

3 kommentarer:

Emma sa...

Tråkigt att höra om din svärfar.

Hoppas du får en riktigt trevlig kväll och kan lägga det jobbiga åt sidan för en stund.

Kram

Habibty sa...

Tråkigt med din svärfar.
Ibland kan det vara skönt att få lite paus och ha lite roligt. Det betyder ju inte att man inte sörjer. Hoppas du får en rolig kväll!
Kram Nina

anti porn sa...

I am really very glad after read here and I appreciate for the information that you presented here.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...