Sidor

lördag 23 juli 2011

Tacksamhetsalfabetet: V


En dag som denna, efter allt hemskt som hänt i Norge, känns det extra viktigt att vara tacksam över det man har omkring sig, sina nära och kära. Först och främst går idag mina tankar till alla drabbade, deras anhöriga och alla som på något sätt hjälper till och arbetar för att ordna upp saker och ting i grannlandet.

Idag är det bokstaven lätt som en plätt - bokstavligen. Jag är oerhört tacksam och stolt över min viktminskning. Den har gjort mitt liv lättare på såååå många sätt!
Jag är tacksam för mina vänner, även de som gått under årens lopp eftersom de bidrar till de erfarenheter jag idag bär med mig.
Jag är tacksam när det är bra väder (vilket det INTE är idag....det ÖSREGNAR!). Bra väder enligt min åsikt är strålande solsken, varmt och en mkt stilla bris.
Vad är Du tacksam för idag som börjar på V?

1 kommentar:

Lena sa...

nu har du snott mina saker igen... fast de som läser oss båda kommer att glömma vad du skrev, för mitt v-inlägg kommer inte förrän i morron kväll. glömde bort u igår... får bli ikväll istället. hoppas du att festen ikväll blir precis så bra och rolig som du hoppas, och att johan inte ställer till med för mycket bus när du är portad hemifrån! kramar i massor

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...