Sidor

torsdag 7 juli 2011

Tacksamhetsalfabetet: F

Jag är ofantligt tacksam för min underbara familj. Utan den är jag inget.Den här texten pryder väggen i mitt kök, tillsammans med familjefoton: 
När det kommer till bokstaven F är jag även otroligt tacksam och lyckligt lottad över att ha haft en snäll, omtänksam, rolig och generös farmor. Det är snart 10 år sedan hon lämnade oss, men då kommer vi till nästa person att vara tacksam för, min sons farmor. Hon är så oerhört glad för alla sina 5 barnbarn och de för henne.
Jag är tacksam för Facebook, för utan det forumet hade jag tex inte fått kontakt med stora delar av släkten i USA. Och tack vare FB håller jag tätare kontakt med familjen i Polen och vänner runt om i landet som det annars lätt inte blir att att ringa....fastän man ofta tänker tanken.

Jag är tacksam för att vi köpt på oss några (4) fläktar när det så här års både är varm och kvalmigt om vartannat i den svenska sommaren. De blir snabbt slutsålda i affärerna.....
Jag är tacksam för att Frisks & Svettis här i stan har så bra lokaler och relativt bra scheman med olika träningsaktiviteter.

Tänk nu efter.....det är DIN tur att komma på något du är tacksam för som börjar på F.

1 kommentar:

Lena sa...

Jag får helt enkelt sluta läsa dina inlägg innan jag skriver mina egna på kvällen, det känns ju som jag snor dina saker, fast de redan står på min lista... :) Kram från en vars fläkt (i taket och därför uppsatt på T) går för fullt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...