Sidor

torsdag 14 juli 2011

Tacksamhetsalfabetet: M

Bokstaven M är lätt! Jag är tacksam för att jag har väldens bästa Mamma, för att jag själv fått äran att bli mamma, för min mormor (ni vet den katolska maffiaklanens överhuvud), för att jag är moster (väldens bästa om ni frågar mig) till 2 bedårande sötnosar och för att min son har (enligt min åsikt) världens bästa moster.  Jag är tacksam för all musik jag har i mitt liv, vinet McPhearson som är mitt favoritvin, för all god mat vi lagar och för att jag bor i Malmö (även om jag alltid kommer vara Limhamnstös) och för att vi har Sveriges bästa fotbollslag: MFF!

Nu vet du vilken fråga som kommer.....vad/vem har DU att vara tacksam för på bokstaven M.

5 kommentarer:

Lena sa...

Sista raden får du nog redigera... (M istället för L). En av mina M skall jag sätta mig på nu och åka till Östra. En annan M är jag tacksam för varje gång jag måste ringa och inte är i närheten av en vanlig telefon... :) Kram

kämpa sa...

Sv: Jag är urdålig på musik. Jag älskar musik och poppar på radion. Men när det gäller träning så saknar jag just bra musik. Min son och dotter skulle hjälpa mig(17,18 år) och då blev det vanlig popmusik som sen var hemsk, gillar inte heller sånt. Man blir tossig på det när det dunkar på. Så igår gick jag in på spotify och tittade på nyheter och där tog jag låtar från.
Kramen

Lena sa...

Mamma Gun fanns med på bostaven G! http://zitalena.blogspot.com/2011/07/tacksamhetsalfabetet-g.html

Nina sa...

Det här tacksamhetsalfabetet är ju riktigt trevligt, tror jag hänger på :o)Fast från början då ;o)

Kram

Kiqi sa...

Oj tackmhetsalfabet, vad fint!!

Håller med om att bokstaven M är lätt. Kan skriva under på i princip alla dina. Att själv vara mamma, moster & maka. Sedan är jag ju tacksam för min egen mamma. Även Musiken och Manikyren i mitt liv är jag tacksam för. Och för att kompletera det hela så heter vi ju Minteh i efternamn, och mannen Mustapha och dottern Mama. M är en bra bokstav!! ;-)

KRAM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...