Sidor

tisdag 19 juli 2011

Tacksamhetsalfabetet: R

Idag inleder jag med tacksamhet riktad till Rosa bandet som varje år samlar in miljoner till oss drabbade av denna jävla sjukdom. Tack!
Jag är både glad och tacksam för mina reebok easytone som helt klart gör mina powerwalks något mer ansträngade än tidigare! Jag är tacksam för min svåger Roy, som enligt min son är coolast i familjen....detta tåls dock att diskuteras eftersom han trots allt är Göteborgare OCH konkurerar om platsen med både mig och min syster!
Jag är tacksam för mina rabarberplantor som år efter år förser oss med härliga stänger som vi sen tack vare frysen kan njuta av hela året i form av paj och kräm.
Kan man vara tacksam för rödvin? Ja, det är klart man kan för det kan förgylla en god bit mat och är trevligt att inta tillsammans med maken och/eller goda vänner. Jag är också tacksam för DENNA fantastiska  och praktiska rakapparat.
Sist men INTE minst, är jag tacksam för alla underbar R'n'B musik.

Ser du, det var inte så svårt. Din tur!

3 kommentarer:

Lena sa...

Bra saker på R :) En av dem kommer jag också att ha med (inte rödvin!). Quiche är en paj med äggstanning = för mycket ägg för mig, därför tål jag det inte!

Kram

batool64 sa...

Pak job Ads and http://allpkjobz.blogspot.com advertisements for Karachi,Lahore,Quetta,Peshawar,Multan,Hyderabad,Rawalpindi,Islamabad and all cities of Pakistan.

Mammas-lilja sa...

Hej ja det var många bra saker på R:) själv har jag just börjat med det så jag ligger bara på B;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...