Sidor

fredag 22 juli 2011

Shoppinggalen

Jag tror bestämt jag är allvarligt sjuk....för tredje dagen i rad...ja du läste rätt, TREDJE dagen i rad har jag varit ute o shoppat....på rean, bland alla andra gastiljoner människor. Jag som annars avskyr både affärer och särskilt under rean! I onsdags behövde jag en underklänning till ett loppisfynd och åkte enbart ut för att inhandla en sådan på H&M....syrran följde med och "lurande" in mig på (skyller allt på henne och L!) både Lindex, Gina Tricot, Kapp Ahl och Skopunkten.
Slutade med att jag handlade både byxor (en strl mindre tjohooo) och 3 tunikor på Gina....strl 38 (trallalallaaaa) för 49 kr/st. 3 par skor (1 par till sonen) på skopunkten och ett par på Deichman. 
Igår åkte jag åter iväg med syrran för att shoppa för mina födelsedagspengar....blev ytterligare några kap....och idag plingar mobilen, L vill åka till Center Syd....så blev det.
1 tunika för 89 på New Yorker och en superfin kavaj/jacka på Lindex och en vit bolero (min nuvarande är för stor).
Har man haft strl 52/54 upptill och nu har strl 38 är enbart det faktumet glädjande. Att kunna gå in i helt vanliga affärer och tom i affärer som enligt min mening innan varit "smal-affärer" som typ New Yorker och Gina Tricot och kunna handla som vanligt folk utan att behöva rota efter de allra största tälten känns både befriande och för en gångs skull roligt.
Här är några av fynden från Gina:
 Denna fast kornblå:
Skon från Deichman:
Supersköööön!
De andra bilderna kommer sen....
Har du fyndat nått på rean? Undrar om det finns något botemedel mot denna nya åkomma jag åkt på....för det är både dyrt (eller kan bli sen när rean är över) och tar på krafterna att shoppa.....

3 kommentarer:

Gittans Pysselsida sa...

Ja..unna dig...det är du väl värd.
Och det är ju billiga saker du hittat...lite avis är jag
Ha det gott
// Inga

Åsas vardag! sa...

Fina kläder, jag gillade speciellt den kornblåa från Gina.
Jag vet själv hur shoppingtokig jag blivit sen jag påbörjade min viktminskning, hade BMI 55.6 (stl 58/60) och ligger just nu på BMI 32.6 (stl 44/46). Inte nog med att man behöver nya kläder det är ju kul att köpa dom också!
Kram Åsa

Lena sa...

jag har inte ens varit på någon rea. ingen idé då jag inte minskat något i storlek, har tillräckligt med kläder som det är nu. hoppas på bättring snart :) kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...