Sidor

söndag 31 juli 2011

Utekväll

Igår var jag som sagt ute för att dansa för första gången på evigheter och det var en upplevelse. Det är en annorlunda upplevelse att vara ute utan att "ragga" och bara dansa. Man ser på sin omgivning med lite andra ögon, vilket både är roande, i vissa fall skrattretande men ibland även sorgligt.
Vissa människor beter sig ytterst besynnerligt när de är ute och så att säga vill ragga på någon. Tror de verkligen att tafsande och rent ut sagt patetiska fraser går hem hos det andra könet?
Jaja, vi fick dansat i alla fall, jag fick mig många goa skratt med vänninnan L och tiden liksom bara försvann.
Vi började här hemma med fördrinkar (jag lekte bartender)
 lånar L's bilder hon tog med sin mobil o la upp på fejjan
Vi döpte drinken till Katarinas blueberry fizz (Cuba blueberryy vodka, Pissang ambon guava lime och Sprite)
Sen drog vi till Söderbloms Lounge & Grill där vi åt gott, njöt av god dricka och mkt trevligt sällskap. Därefter åkte vi till Swing Inn här i Malmö, som enligt L skulle bjuda på en mkt blandad skara människor. Själv tyckte jag medelåldern var något hög, då vi var bland de yngsta gästerna.....men men. Först kl 02.30 åkte vi hem för jag hade skallebank. Kom hem runt 03 och kom i säng närmre 03.30
Vaknade redan kl 09.00 med kvarhållande huvudvärk, nästan migränliknande, så för första gången på 2 år tog jag min migränmedicin och den hjälpte på 30 minuter. SKÖNT!
Nu väntar lite bestyr här hemma. 

2 kommentarer:

Lena sa...

Ni ser ut att ha haft väldigt roligt! Vet faktiskt inte om jag någon gång har varit ute på krogen och dansat... i alla fall inte på 25 år. Hm. Återigen: patetiskt... KRam

Tjock & Chic sa...

Låter som en trevlig kväll trots att den slutade med migrän! Hoppas att du mår bättre idag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...