Sidor

söndag 3 juli 2011

Tacksamhetsalfabetet: B

Jag är tacksam för mitt barn, som utan tvekan är det bästa som någonsin hänt mig. Jag är tacksam för böcker (ljudböcker i det här fallet) som skänker mig många timmars glädje, spänning och intriger. Jag är tacksam för vår nya bil, min blogg och mina bloggvänner. Jag är oerhört tacksam för en effektiv behandling mot bröstcancer och för mina bröstsystrar runt om i landet som hjälps åt och stötta varandra.
Jag är tacksam för att jag får vara en buzzador och buzza massa roliga produkter. Vissa som jag utan tvekan aldrig själv kommit på tanken att köpa eller prova!
Vad/vem har DU att vara tacksam över som börjar på B?

2 kommentarer:

Lena sa...

Bra saker! Fast här är nu nackdelen med att vara efter dig, du hade "snott" 3 av mina saker... du kan säkert räkna ut vilka. Men det bryr jag mig inte om, kommer att skriva dem ändå. För vad vore livet utan böcker, bloggen och bloggvännerna??? Stor kram

L8 sa...

Håller med om det mesta men du glömde en sak - bamsekramar - som man både kan ge och få och ibland är man sååå tacksam för att få alt. ge sådana. Det beror på hur ens liv ser ut för tillfället.
Skickar en sådan nu till dig nu på direkten!!!!!
Bamsekramis
L8

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...