Sidor

onsdag 22 december 2010

Dag 31 - av 45 Mina ambitioner

Ambitioner...ja jag har massor av dem. Jag vill utvecklas hela tiden, på jobb, när jag sjunger, vill fortsätta gå ner i vikt osv.

Jag tror på att man ska sikta mot stjärnorna, misslyckas man så når man i varje fall trätopparna. Jag påbörjade min specialistutbildning i samma veva som jag blev sjuk igen 2008. Ambitionen var att göra så gott jag kunde, de kurser jag orkade. Ibland är ambitionerna lite lägre för att sedan växla till att sikta högre. När jag sedan mådde bättre nöjde jag mig inte med att orka, då kom kampen mot betygen (U, G, VG). Jag fick VG i alla kurser utom en så jag är mer än nöjd.

När det gäller vikten har jag som ambition att gå ner ytterligare 15 kg och sen hålla vikten. Ambitionen är också att fortsätta träna och forma om kroppen....efter -46kg finns det mkt att önska.....

Jag har också ambitionen att alltid ha nya mål/projekt rörande olika delar av mitt liv: som fru, mamma, dotter, syster, moster, kollega, vän osv Det kan även gälla hemmet, omgivningen, aktiviteter osv. Utan mål känns nog livet rätt trist....Ambition är vägen till målet, ihärdighet är det som tar dig dit.

Vad har DU för ambitioner?

3 kommentarer:

Annika Strandberg sa...

ambitioner ja..min vilja och önskan är större än mitt ork och kunskap....men något ska det väl bli i slutändan :)

L8 sa...

Jag och AnnaKarin (som var med på SASDs träff på Stämpelfabriken) tänkte kolla intresset ifall det är något som är sugen på att hänga med till våren då Madame Marsipan ska hålla en påskkurs. Så fort jag vet datum så hojtar jag till så du kan kolla om du är ledig. Det var jättekul och mycket enklare än du tror - nästan som att jobba i papper på något underligt sätt... lite svårt att förklara för det måste nog upplevas. Jag lovar att höra av mig.
Kramisar

Lottas vrå sa...

Har ganska höga ambitioner, men har insett att ibland får man sänka dem lite för att orka...
Jag är en person som älskar listor och ordning (min manne håller nog inte alltid med mig på ordningen alltid), även om det inte håller hela vägen.
Jag vill ha koll på saker och gärna framförhållning.
Strävan är det som för oss framåt, men ibland måste man stanna upp och bara vara.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...