Sidor

fredag 5 november 2010

Julkort med proffshjälp

Ni har säkert inte kunnat missa att jag i helgen var i Kalmar och träffade en del av Sveriges scrapp-elit ;) samt min scrapidol Skogstokiga Petra. En av de mest lärorika stunderna var när vi fick sitta en och en med Petra och färglägga och ta del av Petras talang och trollerikonster med våra älskade promarkers.
Här kämpar jag med skuggning av den ljuvliga skogstokiga tomten med fåtölj. 
Så här blev resultatet (inkl dammråttorna....)
Den översta fåtöljen är gjord av Petra den andra av mig. Rätt bra eller hur?! Jaja, okej jag måste öva en del till men jag är själv supernöjd och har tillbringat kvällarna med att öva o öva och öva.
Så här blev det färdiga kortet:
Man ser inte riktigt de skogstokiga hörnen jag stämplat i hörnen på kortet
Tänk om man kunde ha ett proffs vid sin sida när man gör alla sina kort....Petra, du borde starta en konsultfirma så man kan hyra dig/timme :)

4 kommentarer:

Imsavimsa sa...

Hej.
Jag har hittat dig via Lena o är inne o kikar på din underbara sida. Guuuud vad duktig du är! Fantastiskt roliga o fina är dina olika alster. Önskar jag hade hälften av din kreativitet o påhittighet. Kan man få gå en kurs ;)?
Tack för titten :). Jag kommer absolut tillbaka.
Imsavimsa

Pippi sa...

Kul med dessa promarker, finns så många färger och jag gillar dem

Kram

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Hyr mig och jag kommer direkt :O).
Kortet blev kanonbäst!
Ha en riktigt härlig helg
Skogstokiga kramar
från mig

Kati sa...

Hej!

Snygg jacka... har inte läst din blogg på några dagar... haft fullt upp... vilka fantastiska alster... jag blir "kär" varje gång du gjort något nytt... hmm... du säger i någon av bloggarna att du fått en beställning. Kan man beställa av dig menar du...eller är det nära vänner och släkt som du gör till?

(du får gärna svara mig på FB)

Ha en trevlig helg!

Kati

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...