Sidor

måndag 12 oktober 2009

Måndag morgonÄr ledig idag efter helgens jobb. Fast ledig o ledig är att ta i, har en STOR tvätthög att ta itu med samt lite artiklar att plöja igenom till en examinationsuppgift som ska lämnas in snart.
Ikväll ska jag till syster yster och fixa med, sorry....skulptera naglarna.
Just nu sitter jag här med lite java, har ätit min frukost. Försöker få ordning på tankarna i skallen, mkt på G just nu.

Vad händer hos er idag då?

3 kommentarer:

Lena sa...

Då gör du det vi andra "normaljobbande" gör på helgerna :) Här blir det jobb och så våtvästen ikväll, som alla andra måndagar :) Ha en skön ledig dag!! Kramar

Elin sa...

Hejsan!

Tänkte tipsa om min populära JULBLOGG.
Den har blivit utsedd till Dagens blogg hos en välbesökt bloggare och många har valt att länka till mig i sina egna bloggar! Inte dåligt va?!

Bokmärk eller lägg till på Bloglovin´ för att vara säker på att inte missa all JULSTÄMNING den ultimata julbloggen bjuder på!

Kom gärna med tips på vad du vill se mer av. Jag tar tacksamt emot juliga förslag!

Vi hörs!

Elin - Julbloggen ♥

;)

Tjock & Chic sa...

Haft en mysig tjejdag idag med goda grannen och vänninan. Långpromenad vid havet i blåst och småregn. Värmde oss med latte (jag espresso) hemma hos mig innan vi åkte till Skanör för underbar vegetarisk lunch. Mycket prat och trevligheter. Laddad med ny energi. I eftermiddag blir det dubbel träning Pump och Body Balance.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...