Sidor

söndag 23 januari 2011

Några uppdateringar

Flera av er har frågat hur det gått med några av mina "projekt" så här kommer en uppdatering:
Mina gummiband: Använder jag när jag tränar hemma, vilket jag gör varje morgon de dagar jag jobbar kväll. Ibland blir det 3ggr/vecka ibland 1-2ggr beroende på mitt schema.
Power hoop: Jag SUGER på denna "teknik" men den ingår i mitt hemmaträningsschema (se ovan).
Måttbandet: Jag har bestämt mig för att mäta mig 1 gång/vecka. Ännu ingen förändring.
Gojibär: Äter jag på min fil de dagar det står som frukostalternativ.
Havregrynsgröt med ägg: Äter jag varannan morgon, gott, mättande samt nyttigt.
Kesoplättar: Äter jag fortfarande då och då som mellanmål.
Proteinpulver: Just nu blir det inte så många proteindrinkar eftersom jag nyss pulvrat men det är för mig ett bra alternativ till mellanmål eller om jag någon morgon av någon anledning är lite sen och inte hinner tex koka gröt. Då gör jag en proteinshake på sojamjölk, pulver och bär jag har i frysen.
Flytet: Eftersom jag är VÄLDIGT frustrerad över min situation bestämde jag ju mig för att "flyta" ett tag, dvs dricka pulver under 2 veckor och äta lagad mat 1 gång/dag. Detta har jag fullföljt och resultatet blev -4 kg.

Så nu har jag uppdaterat er, tack för era frågor och engagemang i det jag gör. När man sitter här hemma och skriver tänker jag inte på att andra där ute läser/följer min blogg.

Jag är just nu inte mkt till sällskap. Är både ledsen, deppig och allmänt less på att se ut som jag gör, att dagligen kämpa med mat och motion och enligt min åsikt inte få några resultat. Jag är trött på att hela tiden gå runt och tänka på vikten, mitt mående, min skeva självbild, tankarna på min självkänsla och kroppsuppfattning. Däremellan kommer ju vardagslivet som faktiskt är det primära i mitt liv.
Jag tycker inte om att känna mig ledsen och gnällig. Jag tycker inte om att gå runt och va missnöjd.
Någon föreslog att jag skulle ta "paus" från detta, men det kan jag inte - detta är ju en process som måste fullföljas. Det går inte att trycka på on-off knappen så avstannar allt och så kan man påbörja det där man avslutade sist när man slår på strömmen igen.
Som jag ser det måste jag ta mig igenom den här eländes skiten om jag ska kunna komma ut på andra sidan hel och någotsånär normal i skallen.
Jag undrar bara hur länge den här delen av processen ska ta....för jag börjar lessna nu.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nu ska vi se om det funkar..

Kram Helena

Imsavimsa sa...

Undrar just om den här vintern har "knäckt" oss lite, för jag känner precis igen mig i din beskrivning. Visst, det är inte bara vintern men det hade nog varit lättare att ta sig upp om det iaf varit varmare o soligare. Men vi tar oss igenom det här, så klart. O starkare o smalare :).
Kram i vinterkylan.

Lena sa...

Skulle vilja göra mer för dig än bara finnas till på msn ibland, det vet du. Himla synd att vi bor så långt bort från varandra. Vi kämpar på varsitt håll, vi kan ju inte göra så mycket annat.

Angående min Power Hoop så suger jag på den med. Klarar inte tekniken och har inte tillräckligt med utrymme här hemma för att använda den. Om någon av dina läsare vill köpa den så hojta till. Lägger ut den på Tradera annars...

Kramar i massor, NU skall jag gå ut och gå!

Helene sa...

Va trist att känna som du gör !!
Du är ju så duktig men jag förstår att det blir för mycket ibland att hela tiden kämpa.
För du är ju fin som du är !!
Ha en mysig söndag.
Kram Helene.

scrapmoster sa...

Jag håller med. Det är så himla trist. Jag går iofs ner i vikt men självbilden har fått sig en törn och detta med vintern, kylan, halkan & mörkret gör ju sitt till.
Men det är som du säger.-det finns inget annat alternativ än att ta sig igenom detta. För att citera Imsavimsa: "Men vi tar oss igenom det här, så klart. O starkare o smalare:)"

Massor av kramar
i

Christer sa...

Gojibären har jag i både gröt o fil. Kul i övrigt med din rapport bortsett från hur du känner det

Annika sa...

härligt med dina 4 kilo minus!!! Du är stark!! KRAM KRAM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...