Sidor

söndag 16 januari 2011

Att jobba helg

som jag gör varannan vecka är inte alltid så kul. Särskilt inte dagar som denna när man helst av allt vill vara hemma med boysen och bara mysa, gå o pula här hemma och bara vara.
För det mesta gillar jag att jobba helg, det är inte alltid lugnare på jobb men vi är färre personal, man jobbar tajtare ihop och jag som sjuksköterska känner att jag har mer koll/överblick över min avdelning. Man får mer tid för de enskilda patienterna eftersom alla vardagsrutiner och måsten så som ronder osv försvinner när det är helg.
Men just idag hade jag hellre stannat hemma hos mina pågar och tös, gått runt i pyjamas och lullat.
Men men, det är bara att gilla läget och se till att göra det som måste göras. Det är inte alltid kul att behöva vara vuxen och ansvarsfull.....men mitt samvete och min sen barndomen inpräntade arbetsmoral tillåter inget annat....
SUCK!

5 kommentarer:

Lena sa...

Jag hade aldrig klarat av att ha så oregelbundna arbetstider, jag hade blivit tokig. Men utan sådana som du, som klarar det, skulle det inte funka. Heder åt er som klarar det! Kram å ha en bra dag på jobbet.

Kati sa...

Hej!

Får hålla med Lena.. heder till dig och er/oss alla i vården.... men varannan vecka helgarbete det var mycket... så har vi det inte lite högre upp i landet.

Jag tyckte också alltid bäst om att arbeta helg och kvällsturer... just för det större lugnet och därmed mer tid för omhändertagande på ett annat sätt.

Ha det så gott du bara kan... även fast du arbetar helg.

Det är ljusare nu... det har vänt...ljuset kommer åter.

Kati

Tjock & Chic sa...

Hoppas du får en mysig söndagskväll, om du inte jobbar för sent.

Kiqi sa...

Hoppas det någorlunda okej, och att du får njuta dubbelt nästa helg istället =) Kram

Helene sa...

Jag jobbar oxå helg och det är jobbigt att åka iväg ibalnd när resten av familjen är ledig...Men så är det och man NJUTER av dom helger man är ledig mera = ))
Jag har varit ledig i helgen och nästa...Ha det gott.
Kram Helene.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...