Sidor

tisdag 18 januari 2011

Spegel spegel på väggen där

Varför är det så att MIN hjärna inte fattar det där med kroppsstorlek? Står framför spegeln nu på morgonen och VET att tunikan jag tar på mig är strl 40 (jag hade strl 52/54 innan jag gick ner i vikt). Ändå står jag där och både SER och KÄNNER mig som när jag var som störst.
Stor, pluffsig och bara bläääää
Drar och sliter i tunikan som enligt maken sitter snyggt, men den åker till sist av och in i garderoben igen. På åker en gammal och sliten skjorta i strl JÄTTESTOR. Där i kan jag gömma mig. Det jag nu ser i spegeln är igenkännande och överensstämmer med vad jag känner.
Undrar när det ska vända......när jag ska få rätt på min skalle. För när jag skriver det så inser jag hur sjukt och bakvänt det är.
Ska kolla med doktorn på jobb om det inte finns några mirakelpiller jag kan ta...........

10 kommentarer:

Nettan sa...

men söta du .. den känslan kommer o går ... men jag förstår dig ..
det är en bergodalbana...
huvet hinner inte med.. men du ÄR så snygg... lev på det ... KRAM

Monica sa...

den kommer ,och går just nu känner jag mig smalare ,men sen beror det på kläderna och humöret

Chris_P sa...

Du får plocka på dig tunikan igen och tvinga dig ha den för det handlar nog om att du ska vänja dig. Tror jag...känns rimligt i alla fall. Inte gömma dig, visa dig! Det förtjänar du!
Det är som Nettan säger - huvudet har inte hunnit med!

Kati sa...

Hej!

Detta vill jag hälsa dig...

http://www.youtube.com/watch?v=Y5lO4hEAJHU&ob=av3em

Kati

scrapmoster sa...

Men du vännen..det gör ont i hjärtat när du säger detta men jag förstår dig för jag har samma hjärnasläpp. Tycker ju jag ser sjuk ut i ansiktet och har verkligen svårt med det. Vad ska vi göra för att få bort dessa hjärnspöken?? Jobba helt enkelt tror jag-eller jag vet att det är det som måste till. Jobba jobba jobba... Men du är inte ensam om att tycka/känna så-bara så du vet!

Fin layout föresten!!

Kramen i

Jenny sa...

Nej, det där är inte lätt och det kommer dröja länge innan ditt hjärnspöke inser att du faktiskt ser ut så som vi andra ser dig. Jag tror inte att jag någonsin insåg hur smal jag faktiskt var efter in viktnedgång nu när jag ser tillbaka på bilder. Kram och kämpa på!

Lena sa...

Usch, dessa hjärnspöken... om du tar hand om mina så tar jag hand om dina. OK? Jag kan se att jag blivit smalare, snarare så att jag hajar till när jag ser mig i spegeln för att jag SER men inte känner. Mysko. Kramar i massor!

Christer sa...

Hallå,
Tävlingen om GOJI-bär är avgjord, du finner resultatet här
http://wellnessfight.ninjus.net

Viktfixerad sa...

Har också funderat på det där, för jag ser nämligen exakt likadan ut idag (65 kg) som för några år sen (73 kg). Tror att långvarig kroppsfokusering gör att hjärnan påverkas av massa känslomässiga grejer som på nåt sätt överröstar det som ögonen visar. Konstigt det där.

Ludmilla sa...

Du är jättesnygg och har gjort ett enormt arbete med din vikt! Jag är SÅ imponerad.

Sen är det väl så att vi alla har dagar... hormoner kan ju påverka... vad man ätit... hur man sovit... allt du vet.

Du är BRA!!! Precis som du är!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...