Sidor

lördag 29 januari 2011

Icke sa Nicke

Till skillnad från vad många trodde så åt jag varken godis eller ostbågar igår, höll mig till morötter och dippa. Däremot tog jag ½ muffins till kaffet som jag bakat tidigare på dagen med sonen. Ångrade mig dock efteråt och hade skuldkänslor hela kvällen....typiskt mig.
Ikväll ska jag jobba, det var ju min långa arbetsvecka men har varit hemma med sonen som varit sjuk. Så det ska verkligen bli skönt att komma iväg till jobb nu och vila huvudet från hans prat...min son kan verkligen prata NON STOP!
Innan jobb ska jag in om F&S här i krokarna för att förnya mitt årskort, skulle ju gjort det innan i veckan men eftersom sonen blev sjuk kom jag aldrig iväg. Sen kan jag planera in vad och när jag jag ska träna. Har bestämt mig för att även prova på Indoor walking och cirkel gym som uppenbarligen ska vara bra. Vi får väl se....

Ha en bra lördag allesamman

4 kommentarer:

Lena sa...

Vad går indoor walking ut på? Ha en bra dag på jobbet!!

Chris_P sa...

Lena - Indoor walking är väldigt mycket konditionsträning, lungor o hjärta jobbar. Man står på en typ crosstrainer hela passet som är uppbyggt i olika nivåer. Det är snabbt, svettigt o effektiv - och superroligt!! En nära-döden-upplevelse.

Katarina - JL torsdag kl 17.30? Jag är där! Är du?

Annika sa...

Lycka till med träningen :) Duktiga du!

Kiqi sa...

Jag sa ju att du ntagligen skulle låtit bli. De var galaktiskt goda va?? =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...