Sidor

tisdag 25 januari 2011

Förändringens tid

Under det gångna året har jag förändrat mitt liv rätt mkt och jag är nöjd med förändringen. För att nå mitt mål måste jag göra ytterligare förändringar, det har jag förstått. Jag har fått olika råd och förslag om hur och på vilket sätt. Långt ifrån allt har tilltalat mig eller varit anpassat för mig och min kropp. Men vissa guldkorn har jag tagit åt mig.
Under förutsättning att sonen inte är sjuk imorgon (är hemma o vabbar idag - blev hemringd från sonens skolan igår) så ska jag åka och förnya mitt träningskort och lägga upp ett nytt träningsprogram. För jag har sett över min kost och min matdagbok har setts över av en dietist. Jag äter bra! Så, de förändringar som måste till är på motionsfronten och så måste jag jobba mer mentalt med min självbild och kroppsuppfattning.
Så nu gäller det bara att komma på vilken typ av träningskort jag ska ha och så behöver jag en träningskompis. Maken vill träna med mig, men vi tycker inte om att träna samma saker....han är en spinningkille och jag mer Ki-box tjej.
Ingen i Malmö som vill Ki-boxa med mig på friskis (Johanneslust)?

7 kommentarer:

Chris_P sa...

Hade varit kul att testa :o)

Har hittat ett superbra IW-pass på torsdagarna 17.30 på Johanneslust. Inget du har lust med?

Cathrin sa...

Så imponerad av dej.....du är en riktig kämpe, du borde få medalj.

Du kommer nå ditt mål....jag är övertygad.

Ha en bra dag, kram Cathrin

Kiqi sa...

Gud vad du är duktig och verkligen tar itu med det som du ogillar. Heja dig!

Christer sa...

Varierad träning är ju den bästa. Varför inte köra box och spinning så får ni bägge viljan fram och samtidigt varierad träning :)

Nickan73a sa...

att jag inte bor i malmö då hade jag ki-boxats med dig.
Annars tycker jag att christers förslag var bra!

Åsa sa...

När jag läste i morse funderade jag lite. Jag har aldrig testat K1 box, men antar att du är van. Sedan börjar nog ändå passen för tidigt för att jag ska hinna till andra sidan stan.

Hoppas du hittar rätt träningsperson.

Även om jag bara sett dig på scen så är du en skarpt gnistrande personlighet, några kilon hit och dit gör ingen skillnad på gnistrandet. Men jag tycker ändå att du ska kämpa på tills du når det som är viktigt för DIG.

Du har fixat så mycket, och du är inspirerande att följa, du fixar det sista också!

Eva sa...

Det är inte ofta jag önskar att jag bodde i Malmö men nu gör jag det för jag hade gärna gått på Ki-box med dig.
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...