Sidor

tisdag 23 juni 2009

Kesoplättar till frukost



Snabbt, gott och mättande

Smet:
  • 2 st ägg
  • 1 liten burk keso
  • 3 msk dinkelmjöl
  • lite salt
Fyllning: bär, äpple/kanel, skinka, tonfisk mm
Jag har kesella, kalkon och rödlök. MUMS!
Gör dessa i omgångar, håller några dagar i kylen. Perfekt!






5 kommentarer:

Jennie sa...

Ser gott ut, men snabbt? Man ska väl steka dem som vanliga plättar? Det tar ju tid.... men det är klart om man kan ha dem i kylen så går det ju snabbt om man liksom förberett! Det tänkte jag inte på.
Ska testa till imorgon, man borde kunna använda de kryddade kesona, eller hur?

KRAM

Anonym sa...

Gott ;)
Ha en bra dag
Kram

Linda sa...

Oj oj oj... lät kanongott med KESOPLÄTTAR!!!! Det måste jag verkligen prova´:-) Tack för tipset!

Anonym sa...

himma

kram Pys

Daniel sa...

Tack för tipset!

Låter ju hur gött som helst!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...