Sidor

onsdag 17 juni 2009

Oopsiebröd med pumpakärnor och linfrön



Receptet kan du hitta här . GI-vänligt till tusen!
Experimenterade lite och la till lite bakpulver och strödde över linfrön och pumpakärnor. Blev gott! Perfekt till frukost imorgon :)

7 kommentarer:

Toby sa...

Ser gott ut, men hur smakar det?

supermom sa...

Oh vad gott det ser ut!

Nej det är inte alltid så lätt att vara förälder... helst inte när barnen är envisa och umgås, mot vår vilja, med barn som absolut inte har en gnutta respekt för vuxna... det blir extra svårt då!

Henrik sa...

Det ser ju gott ut! Hur länge håller det sig?

Maria sa...

Smarrigt det ser ut :-)

Pulver sa...

oopsies är ju enkla och käcka, kul med mer tips om variation

annsan_s sa...

Mums vad gott det ser ut! Nyfiken på hur det smakar !
Ha en skön kväll..Kram

Lena sa...

Det ser väldigt smarrigt ut. Om (när) jag kommer ner och hälsar på i sommar så får du gärna bjuda på det. Är ingen hejare i köket så jag vill nog smaka "originalet" innan jag ger mig på det själv. Kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...