Sidor

onsdag 24 juni 2009

Seeeegt idag

Graphics and Layouts at DazzleJunction.com

Sååå segt att stiga upp idag. Så är det alltid när jag jobbat kväll och sen morgon dagen efter. Känns som man bara är hemma om och vänder innan man ska tillbaka igen.
Har ätit min första frukost (delar upp den för jag har svårt att äta 05,00) och är redo att bege mig. Alice ska bara kissas först.
Matlådan är redan framsatt i hallen, för jag har en dålig ovana att glömma den....o det brukar jag komma på när jag byter om på jobb....typiskt!

Dags att dra, peace out!


6 kommentarer:

Lena sa...

Det är segt här också, men det beroe inte på brist på sömn, utan på gräset. Ögona vill liksom inte vara öppna... Jag har ju inte med mig någon matlåda till jobbet eftersom jag går hem och äter varje dag, men jag är väldigt bra på att glömma ta fram från frysen...

Ha en skön dag! Kramar

Cornelia sa...

Här var det också riktigt segt att gå upp i morse, vet inte vad som har hänt. Har känts så varje dag denna veckan nu. Man borde ju bli pigg av solen. Kram och pepp

L8 sa...

ha,ha,ha, kunde inte passat mig bättre idag - kom hem sent i natt efter en veckas semester i Spanien. Tack för alla gulliga kommentarer!!
Kramisar
L8

pysan sa...

Ha en bra dag på jobbet...

Kram Pys

Daniel sa...

Kaffe å mera kaffe nu bara!!!

Therése sa...

Hej! Nu äntligen funkar internet igen. Hoppas du haft en bra dag i solskenet :D Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...