Sidor

måndag 9 augusti 2010

Power hoop

En kollega till mig köpte för ett tag sedan en power hoop. Hon rockade var o varannan kväll och är jättenöjd med resultatet. Läste en artikel om dessa rockringar i senaste numret av i form om just detta och tänkte att jag ville prova.
Power Hoops som de använde i tidningen kostade 599 kr och sen tillkommer 119 kr i porto. På Stadium hade de en för 299 kr så jag slog till och köpte en idag.
Rååååsa, I lööööv!!!
Nu har jag stått ute i uterummet och rockat loss, supersvårt! Det är INTE som att rocka med en vanlig rockring som man gjorde när man va barn....efter 10 minuter var jag rejält trött....är ju förvisso sjuk nu men tror ändå det kan va bra träning. Allt som kan göras hemifrån gillas av mig!

Mina gummiband älskar jag! Kör lite varje kväll och försöker variera mina övningar. Superkul!
Utvärdering av hoopen kommer, så håll utkik!

5 kommentarer:

Lena sa...

ser jättefräck ut, ser fram emot en utvärdering!

Sandra sa...

OK, berätta mer om dina resultat sen. Skulle gärna testa men jag klara inte att rocka med barnens ring ens trots att jag var en stjärna som yngre! Hiii Läste om ditt besök på Max, Visst är det konstigt det där? Har funderat mycket kring deras GIburgare som serveras med bröd...humm så långt i från gi bra som möjligt...

Sandra sa...

Glömde, du har en award att hämta hos mig!

Kiqi sa...

Åh jag älskade att rocka och så när jag var liten. Även dubbelrep var en favvis. Det senare skulle ju aldrig ryggen klara längre, men rockin kanske?

VÄntar med spänning på utvärdering!

Ida-www.lippstick.se sa...

Vilken grej verkligen något att prova! .-)
Tack för tipset!
/ Kram Ida

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...