Sidor

fredag 16 september 2011

Keso med hallonsmak mot bröstcancer

I september och oktober finns keso med hallonsmak i mejerihyllan. Det är ett samarbete med Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation. Arla skänker en krona till Bröstcancerfonden för varje såld förpackning.
- Vårt mål är att sälja 120 000 förpackningar keso cottage cheese hallon och få minst 10 000 personer som gillar vår Facebooksida. Det blir sammanlagt 220 000 kr till Bröstcancerfonden”, säger Karin Granlund, Brand Manager Keso.

Idag köpte jag en förpackning av just Keso hallon
 Jag bidrar på alla sätt jag bara kan för att främja forskningen mot den jävla sjukdomen. Om keson är god eller inte, får ni reda på  imorgon.
Har ingen vidare lust att blogga för tillfället. Det finns så mkt annat som tar och tär på min energi just nu och eftersom min blogg (tyvärr i det här fallet) läses av många (i min omgivning) kan jag inte dela med mig av alla mina tankar, även om jag behövt skriva av mig.
Jag har fått göra ett val som jag anser är nödvändigt, men det är inte det jag vill. Det får jag bittert äta upp nu, för maken är inte glad över mitt beslut, även om han kan förstå varför jag fattade det.
Själv har jag mest ont i magen, har svårt att äta och mår mest skit. Men det går väl över till jag gifter mig....eller nått.

3 kommentarer:

Lena sa...

Tyvärr tänker jag inte hjälpa till med insamlingen genom att köpa keso... men jag kan säkert köpa något annat som bidrar.

Jobbigt att du har det jobbigt. Jag finns här hela helgen (nästan) om du vill snacka på MSN.

KRamar i massor

Sockergrynet sa...

Stor, stor KRAM till dig!! <3
Jag tycker inte om keso, men när det går till en sådan bra sak kan det vara värt det...!

Nettan sa...

du vet att jag oxå finns .... de blir bra skall du se... massor av kramar på dig

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...