Sidor

torsdag 22 september 2011

Ärlighet varar visst inte längst

Jag har alltid trott att ärlighet varar längst, men icke sa Nicke. Ibland straffar det sig att vara ärlig, det kan bita en rejält i baken. Nu menar jag inte att man ska ljuga, det jag menar är att ibland ska man helt enkelt hålla tyst...och inte säga allt man tycker, tänker eller känner. Med andra ord, hålla inne med sanningen.

Jag kommer ta en bloggpaus härifrån nu. Hur länge den varar vet jag inte. Det är mkt nu, mkt annat som kräver tid, energi och engagemang. Jag vet att många i min närhet läser här inne dagligen. Det är både bra och dåligt. Just nu mest dåligt, för jag har inget forum där jag fritt kan få kräka av mig på, utan måste hela tiden vakta min tunga och väga varje ord på en vågskål.
Jag hoppas lusten att blogga kommer tillbaka, då denna blogg betytt oerhört mkt för mig sedan 2006, den har gett många nya bekantskaper, många goda skratt, råd och varit en ovärderlig ventil i tillvaron.

Må gott där ute i etern

9 kommentarer:

Lena sa...

Jag kommer att sakna dina inlägg... hoppas du inte försvinner från Facebook och att du lämnar ett litet avtryck hos mig någon gång ibland. kom tillbaka snart ;-) KRAM

Evas Pyssel sa...

Må gott du med Katarina !! Hoppas att du snart är tillbaka. Kram Eva

Susanne sa...

Men ohh va tråkigt.... kommer att sakna dig och jag hoppas att lusten kommer tillbaka!!! Va rädd om dig!!! Kramizar

Kati sa...

You will be missed a lot!

Hoppas allting kan lösa sig för dig och din familj, livet, pusslet....alltet.

Bamsekram!

Kati

Lina sa...

Åh...din blogg är en utav mina favoriter. Men jag förstår och jag kommer hålla utkik efter dig :)

Ta hand om dig!
Lina

Nickan73a sa...

Behöver du kräka av dig är du välkommen att mejla mig.
Jag känner ingen i din närhet och som gammal förskollärare lyder jag under sträng sekretess, det gäller i privatlivet oxå. Det du säger/skriver stannar hos mig.
Kram Annika

Minna sa...

Jag tycker du ska börja blogga igen, det är inget kul utan dina inlägg. De är alltid så positiva, glada och "rakt på sak".
Snälla, kom tillbaka!

/Minna

Helene sa...

Hör av dig när du kommer tillbaka !!
Va rädd om dig.
Kram Helene.

Cathrin sa...

Förstår hur du känner och menar....sorgligt att man hela tiden ska behöva tänka sig för så man inte säger/skriver fel saker.Men det här är ju DIN bara DIN blogg och du borde få säga/skriva precis vad du vill. Hoppas du är tillbaks snart och att allt ordnar upp sig till det bästa. Kram Cathrin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...