Sidor

lördag 3 september 2011

Buzzning av Vanish!

Jag kom med till buzzningen av Vanish! Är såååå superglad över detta. Här hemma är STORkonsumenter av vanliga vanish (både pulver och spray) men det finns ju andra produkter också som jag länge varit nyfiken på, gel och soff/mattrengöring samt vanish för endast vita kläder och den som är antibakteriell. Nu får jag prova allt!

Paketet innehåller 10 påsar med nya parfymfria Vanish oxy action pulver (MIN favorit!!! eller ska jag säga nuvarande favorit?)

1 st vanish förbehandlingsspray, 1 st vanish soffa & matta spray
1 st vanish oxi action gel (stora rosa flaskan) och 1 st vanish crytal white gel (vita flaskan).
1 förpackning (den gröna burken) vanish extra hygiene pulver, 1 förpackning (den vita burken) vanish crystal white pulver och 1 förpackning "vanliga" vanish oxi action (den rosa burken).

Bor du i min omnejd och vill testa Vanish så hör av dig (jag lottar inte ut denna gången för det kommer kosta för mkt att skicka dem runt om i Sverige....påsarna väger en del). Lämna ett meddelande här i bloggen, på FB, sms:a eller maila mig på katarina.soulsister@gmail.com

Vet ni vad sonen sa när jag öppnade paketet? "Oh sån tur du har mamma, du som älskar att tvätta"....hmmm...

2 kommentarer:

Lena sa...

Grattis till att du kom med. Det måste vara något fel på mina uppgifter, jag har inte fått Buzza något på 2 år... "Alla" får Buzza utom jag... Du får berätta vad du tycker om de olika produkterna, jag har länge varit nyfiken på dem men faktiskt inte testat någon. Är den vanliga Vanish bra?

Kram

4U2! sa...

Blir man inte glad då? Ha,ha ha "barnen" är underbara!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...