Sidor

måndag 11 oktober 2010

Vecka 4 på 6 veckorsutmaningen here I come!

Vecka 4 innebär följande:

  • 10 timmar: Den här veckan ska innehålla minst 10 timmars motion/rörelse/träning. Vad du räknar in  dessa 10 timmar avgör du själv. Det kan var allt ifrån löpning till att ta trapporna på jobbet eller dammsuga.
  • Skriv ner 10 saker med din kropp som du är nöjd över.   
Även vecka 4 bjuder på nya små, bonusutmaningar. De här utmaningarna helt och hållet frivilliga, vissa är enklare än andra:
  • Matlådor. Laga minst 5 stycken matlådor som du kan ta med dig till skolan/jobbet eller bara ha i frysen hemma.
  • Sömn. Se till att få den sömn du behöver under den här veckan, gå och lägg dig i tid.
  • Ta trapporna. Välj bort hissen och rulltrapporna den här veckan och ta trapporna istället. Finns det bara rulltrappa? Gå uppför den! Är det för långt upp för att inte åka hiss? Åk inte hela vägen upp, gå åtminstone en våning.
Okej, matlådorna och sömnen är inga problem för mig. Jag har med mig mat dagligen till jobb och går alltid och lägger mig i tid eftersom jag går upp 04.45. Sover jag inte tillräckligt så får jag migrän vilket jag inte gärna riskerar. Ta trapporna....hua, men japp jag SKA ta de förbenade trapporna!
Min RIKTIGA utmaning denna veckan blir punkt 2....alltså den översta 2an: skriv ner 10 saker med din kropp som du är nöjd över. Tur det inte är dagligen.....kunde ju skrivit att jag är nöjd med var och en av mina fingernaglar (eftersom min syster bygger och fixar dem) men det känns som fusk så jag får helt enkelt bita i det förbenat sura äpplet o göra det.

Du kan läsa om grundutmaningen HÄR.
NU KÖR VI!!!

2 kommentarer:

Helene sa...

Va duktig du är...
Ha en fin dag.
Kram Helene.

Anonym sa...

Härlig utmaning denna vecka!
Tror å det allra bestämmdaste att det finns en hel del du är nöjd med, bara du är ärlig!
Kram, och ha en bra dag!
//Maribella

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...