Sidor

söndag 24 oktober 2010

När hunden strejkar vet man att vädret är kasst!

Har precis gått långrundan med Alice....i hällregn. Hur jag ser ut när jag kommer hem tänker jag INTE bjuda på....men jag kan bjuda på 2 bilder av min lilla primadonna som halvvägs strejkade, satte sig pladask på rumpan och  ville inte gå ett steg till. Den här damen gillar nämligen inte att bli blöt.
Man ser inte hur mkt det regnar på bilden...men det fullkomligen vräker ner!
Efter rundan som är ca 7.5km så var hon sur på mig...men räddades av husse som tog extra hand om henne när hon kom hem.Hon älskar att bli torkad och få pälsen ruffad. Tur husse fjäskar för henne och daltar lite. Själv behöver jag en dusch innan jobb för jag är blöt in på underkläderna.

Ha en bra dag i hällregnet

4 kommentarer:

Lena sa...

Hehe, låter lite som "bad guy/good guy". Du är "bad" eftersom du släpar ut henne i regnet och maken är "good" eftersom han är snäll och torkar henne :) Ha en bra dag på jobbet! Själv "kan" jag inte gå ut, alla mina jeans och bh:ar (2 av varje) ligger i tvättmaskinen :) I am off the hook!

JD - Gastric Bypass opererad sa...

Hatar att gå ut i regnet. stannar inne då! tur jag inte har hund :)

Chris_P sa...

men sååå skönt med en sån lång promenad!! Även om ni blev både blöta och sura - vissa mer än andra ;-)

Evas Pyssel sa...

Jag känner igen det där med hund och skitväder. Ajax lyfter så försiktigt på tassarna om det har regnat. D.v.s. om jag har lyckats dra ut honom. Och han är en jakthund !!!! Kram Eva

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...