Sidor

onsdag 27 oktober 2010

Nu ska vi Buzza parmesanost!

Idag kom paketet från Buzzador. Vi ska buzza parmesanost, ska bli både gott och intressant.

Vill du precis som jag bli en Buzzador och kostnadsfritt prova massa spännande produkter så klicka på den HÄR länken och registrera dig. Det är helt kostnadsfritt.

4 kommentarer:

Michan sa...

Visst blir man så nöjd med sig själv när man köppt ett plagg till barnen som dom tom med glädje sätter på sig?? Inge tjat inge bråk, dåkänner man yes där satt den.
Men hur gammal ä han eftersom han inte vill ha overallen?? (bara nyfiken) på jobbet har dom overall ända upp till 2an sen brukar det bli kinkit :)
Kram

Michan sa...

Ja men termobrallor och jacka är ju likvärdigt det är ju precis lika varmt, mamma tycker att robin ska ha det för att det är snyggare och jag tycker det är trams han är liten och kryper och leker då är det vettigare med overall, vem bryrsig hur han ser ut på dagis? Men 8år då börjar det bli lite kännsligt;) så kul jag har ju 8 åringar på fritids :)

scrapmoster sa...

Men du jag blir så skeptisk när jag hör om sånt här. Är det verkligen gratis?? Det måste ju finnas en hake tycker jag liksom. Förklara för mig för jag är ändå lite intresserad. Är det verkligen bara att registrera sig, men sen då??

Jaja, det låter roligt hursom helst. Ser fram emot nytt recept snart!!
Kramen i

Eva sa...

Åh, vilken lyx.
Det skulle jag också ha velat göra.
*avis*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...