Sidor

fredag 30 juli 2010

2 dagar i Götet

Åkte ju till Lena igår. Lämnade ett blåsigt men regnfritt Malmö strax efter 9 på morgonen. Strax innan Varberg började det spöregna, och det fortsatte....o sen har det väl i stort sett regnat heeeela tiden. Näst intill i varje fall. Mitt hår tycker INTE om regn...

Lena mötte upp på bussterminalen och väl hemma hos henne bjöds det på grahamspannkaka med tacofärs, sallad o en mumsig balsamico dressing. Mums! Orkade dock inte hela denna bjässepannkaka , men var mätt och belåten inför shoppingturen. Vi gick en bit bort till ett affärscentrum där jag frossade runt på rean.
Var inne både på Lindex, Kapp Ahl, Cubus och Maxi (av alla ställen!!!). Fick shoppat 4 toppar och ett par byxor. Innan dess hade jag och Lena bytt lite kläder, så min bag var proppfull när det var dags att åka hem :)
Väl hemma igen lagade vi lite mat, det blev min kyckling-och bacongryta med avocado och sallad till istället för potatis alt pasta eller ris. Lena tyckte det var gott så det är ju ett bra betyg. Det är för övrigt sonens favoriträtt.
Mest sallad men jag var mätt o belåten. Efter det var vi lagom trötta o goa, bytte om till myskläder o kollade friidrott och sen film. Vet inte vad klockan var när vi väl kom i säng, men jag som skulle sova inne i Lenas sovrum blev INTE poppis hos Cornelia (Lenas katt) som visade sitt missnöje genom att blänga på mig.
Sorry Corny....nästa gång tar jag soffan!

Det öste HEEEELA natten och hela vägen hem. Innan vi gick till terminalen stannade vi till inne på ett annat köpcentrum, Femman tror jag det heter och jag shoppade lite på Gina Tricot. I lööööv rea! O nu när man kan handla inne i vanliga affärer är det desto roligare! Mitt hår gillar inte den här typen av regn...o att sätta sig med vått hår på en fullsatt buss där allt o alla är fuktigt gör inte saken bättre. Såg ut som en hottentott efter en stund. Me NOT like!!!

Pga regnet blev bussen hem försenad, men väl hemma blev jag mottagen av make, son och primadonna som alla var glada att se mig.
Kom hem, lagade middag (himmalagade köttbullar med gräddsås (4% Milda, så inget farligare än så...) och potatis. Riktig husmanskost, det går ALLTID hem här hemma.
Kvällen har ägnats åt packning inför vår stugsemester i Blekinge som påbörjas imorgon.

Kommer under den kommande veckan inte kunna följa era bloggar lika flitigt som jag brukar, hoppas ni har överseende med detta.
Hoppas vädret bättrar på sig snart, jag har ju trots allt semester och vill ha sooool!

Må gott allesamman!

Ciao!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ja det har verkligen öst ner! And the water is still coming...

Åh, låter som ni besökt Nordstans shoppingcentrum, och femmanhuset. Så du en liten african butiksarbetare inne på Gina? THat would be my sister ..

KRAM

Anonym sa...

Det är ju Tildes favoriträtt oxå;)Katrinas specialare, mumma!! Pöss /Louise

Anonym sa...

Tappade ett "a" i ditt namn, här får du tillbaka det! =D

Lena sa...

Tack för besöket, det var verkligen mysigt och trevligt. Hoppas vi ses igen innan ytterligare ett år har gått! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...