Sidor

torsdag 14 april 2011

Fördelar jag fått tack vare bloggen

Dag 29 av Bloggutmaningen

Några direkta materiella fördelar har jag inte fått, däremot har jag lärt känna underbara människor runt om i landet sedan jag började blogga. Människor som träffat en eller flera ggr och jag numera anser vara mina vänner (bloggvän är ju ett vedertaget uttryck numera). För att nämna några: Lena, Skogstokiga Petra, L8, Lena Scrappar, Eva och Susanne. Kiqi har jag inte träffat IRL men vi har haft många trevliga mail och prat/chat o sms stunder :)

Lena har jag träffat 2 ggr, hur det gick då kan ni se och läsa om HÄR och HÄR

Jag har via bloggen kommit i kontakt med andra i samma situation som jag, dvs ung mamma som fått diagnosen bröstcancer vilket då (och nu) betydde mkt för mig. Andra som liksom jag kämpar och kämpade med vikten. Andra som är lika scrapgalna som jag, även om jag är lite av en periodare. Andra som älskar att laga mat osv. Det är lika underbara fördelar som något annat jag kan tänka mig. Så TACK!
Känner du att jag glömt bort att nämna just DIG? Var inte ledsen, det är absolut inget ont menat!

3 kommentarer:

Sara sa...

Visst är det härligt i bloggvärlden! Jag är helt förundrad över hela grejen faktiskt! Har ännu inte träffat någon från bloggarna jag följer, förutom bloggar som skrivs av personer jag känner sedan innan vill säga, men jag tycker det låter mysigt att liksom ses ibland och så, som jag även har sett att andra gör. :)

Kati sa...

Tack för att jag får lära känna dig... du är inspiration!

Kati

Lena sa...

Tack för att du nämnde mig :) Skall precis svara på samma utmaning själv, och du "snodde" mitt svar :) Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...