Sidor

torsdag 23 juli 2009

Fint besök - bloggbesök från Gbg

Idag kom Lena från Göteborg och hälsade på. Jag hade beställt vackert väder och morgonen började ju inte så bra....värsta skyfallet! Lenas buss skulle komma in 10,55 och prick 10,45 tittar solen fram och det blev jättevarmt!
Hon hade bestämt sig att till varje pris bara i poolen. Hur blev det?

Sen lite avkoppling i solenJag då? Aldrig i livet....det var 21 grader i poolen, då badar INTE jag! Det ska vara minst 25 grader för att undertecknad ska hoppa i.
Efter en god lunch bestående av pesto och mozzarellafyllda kycklingfiléer, coleslaw och Lenas goda röra gick vi en tur med Alice. Hon var också varm och hoppade i en av dammarna. Lena tog lite bilder av det men inte jag....hade fullt upp med att hålla koll på primadonnan som for runt som en jojo.
Därefter en tur till Entré och lite strosande i affärerna för att sedan återvända hem och fixa med middag som enligt sonens önskemål var tacos.

Efter att ha lämnat av Lena på svävarterminalen åkte jag hem och slängde mig i soffan med en latte. Efter en stund ringer mobilen, det är Lena. Bussen har inte kommit. Den skulle vara inne 19,10 och nu var klockan 19,25....in på hemsidan, inget besked om förseningar. Oj då...kollar lite tågtider...men till slut kom bussen 19,40
Nu väntar jag på ett sms att hon kommit fram som hon skulle.
Vad har ni gjort idag då?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken trevlig dag ni verkar ha haft!

Här njuter jag av de sista dagarna av sol och bad innan det bär hemåt men det ska faktiskt bli skönt! Börjar bli lite trött på sanden som är ÖVERALLT och allt smöjande flera gånger om dagen :-) Kram Jenny

Anonym sa...

Så kul ni verkar har haft det.. och smarrig mat dessutom...

Maken gjorde egen tacosås igår.. står på hans blogg.. finns länk från min...
Och så gjorde han egna tacobröd.. jättegott... mumsigt värre...

Kram Pysis

Tjock - Chic sa...

Städat och tvättat efter släktbesök i dagarna tre. I övrigt slappat och samlat nya krafter. Det tar på en ed besök. I morgon är det träning som gäller och nya tag!

Lena sa...

åkt buss..... tack för en härlig dag!!

Malin sa...

Åh vilken härlig dag ni verkar ha haft! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...