Sidor

tisdag 26 april 2011

Tillbaka till vardagen

Den rubriken ser man lite överallt i bloggvärlden idag. Många har varit långlediga och går åter till arbetet idag. Men inte jag, jag har jobbat tors-söndag, var ledig en sväng igår och går på idag igen. Vi är många som håller igång samhället även när det är "storhelg" som nu påsk. Igår började jag dagen med powerwalk varvat med löpning (4.5km), sen åkte jag in till till sjukhuset och hälsade på svärfar som är inneliggande igen, sen handla, städa, ut och kolla på ny bil, sen hem och förbereda grillningen. Kl 17 kom våra goda vänner på besök och det blev grillning och trevligt samtal. Det blev inte så sent eftersom "alla ska ju upp och jobba imorgon". Kände mig rastlös och tog då hunden på kvällstur, det blev en oplanerad powerwalk (3km). Sen somnade jag gott.
Har börjat min striktare kosthållning idag och dagliga power walk. Inspirerad av Lenas "avgiftning" från sin Pepsi Max så har jag bestämt mig att skippa mina saketter i kaffet, men kaffet behåller jag. Något måste man få njuta av här i livet! Men jag dricker inte lika mkt kaffe när jag inte har saketter i....så e det bara.

Idag blir det power walk innan jag åker in till jobb, sen en tur in om svärfar innan jag själv går på mitt arbetspass. Veckomatsedeln för veckan är inte helt klar, har liksom inte hunnit nu under påsken. Men matlådorna är klara, det blir blomkålssoppa (från frysen) till lunch och tonfisksallad till middag, keso till mellanmål.
Ha en riktigt bra dag allesamman!

2 kommentarer:

Chris_P sa...

O jag såg ett foto på mig från helgens utflykt! Usch! Suck....!

Det blir dubbla PW, morgon o kväll!

Scrapmoster sa...

Blomkålssoppa är ju sååååå gott. Det var alldeles för länge sen jag åt det - måste provas pronto!

Jag håller med dig. Härligt med vardag igen!

Kramen i

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...