Sidor

onsdag 13 april 2011

Lite scrap, med betoning på lite

Har inte riktigt haft ork den senaste tiden till att scrappa och pyssla. Körtelfebern tog hårdare på mig än jag anade o de gångna månaderna har även innehållit en del annat som upptagit min energi och tankekraft så pyssel har inte haft någon prioritet av naturliga skäl. MEN, så kom en liten beställning. Svågerns farfar fyller 95 år - en äldre herre som ligger mig varmt och hjärtat. Klart man inte kan säga nej till detta så här kommer ett kort till honom:
Vinflaskan och Grattiskramar är från Skogstokiga liksom de små blommorna inuti kortet. Textstämpeln på framsidan är från Vilda tror jag bestämt. Insidestexten har jag köpt på tradera för lääänge sedan.
Hoppas han blir glad :)

5 kommentarer:

scrapmoster sa...

Jättefint kort, han blir garanterat glad över det.

Och det där med "kräkblogg", jodå den tanken har nog slagit mig med. en kompis till mig har faktiskt gjort en anonym blogg. Riktigt bra dessutom. Små korta reflekterande inlägg - en fin kontrast till alla andra. Fast jag gillar lååånga inlägg också så ja...

Kramen i

L8 sa...

Äntligen!! Som vi längtat efter ett litet kort ;) Gillar de dova färgerna - mycket passande till en herre i sina bästa år :)
Kramis
L8

Evas Pyssel sa...

Vilket jättefint kort du har gjort ! Passar perfekt till en äldre gentleman ju. Kram Eva

Chris_P sa...

Superfräckt kort!!!

Visst hade det varit bra med en kräkblogg, det har jag tänkt många gånger. istället blir det en PW med kompisar, då "kräker" vi av oss.

Helene sa...

Du gör så fina kort !!
Då blir han säkert glad = ))
Ha en fin torsdag.
Kram Helene.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...