Sidor

lördag 2 april 2011

Mina dåliga sidor

Dag 17 av Bloggutmaningen

Ännu ett svårt ämne, att inse sina mindre bra eller rent av dåliga sidor är inte det enklaste eller lättaste heller för den delen.
Jag har fått höra att jag är väldigt bestämd, vilket jag själv tycker är bra för jag har väldigt svårt för veliga människor. Jag tycker om klara, raka och tydliga besked därför är jag lika dan själv. Det finns de som tolkar min bestämdhet som att jag är arg, vilket naturligtvis kan vara fallet men sällan är det. Många klarar inte av rättfram kommunikation, vilket för mig är främmande. Därför har jag med åren fått lära mig att om någon frågar mig om min ärliga åsikt, så kontrar jag först med en motfråga "vill du verkligen veta"?

Envis är jag, vilket jag naturligtvis tycker är en bra sida. Har jag väl satt mig för något så fullföljer jag det. Andra (host host) menar att jag är envisare än synden själv....o det låter ju allt annat än positivt...eller?

Vilka är DINA dåliga sidor?

2 kommentarer:

Lena sa...

Haha, har redan börjat fundera, för jag skall svara på samma fråga ikväll. Tyvärr kommer jag på alldeles för många saker... hm. Vi får se vad jag skriver helt enkelt. Kram

Kati sa...

Hej Katarina!

Det första du skriver är så likt mig så det är inte sant.... kräfta jag med.

Så kommer då en fråga.... har du inte också svårt med falska människor, alltså egenskapen?

Det är nämligen bland det värsta jag vet.


Ha det gott! I like you!

Kati

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...