Sidor

torsdag 28 april 2011

Morron!


En snabb PW och sen iväg till svärfar på sjukhuset, sen nalkas vårdplanering därefter upp till jobbet några timmar, hem hämta sonen på fritids, laga mat och sen ut med hunden. Det går i ett känns det som....orken tryter men jag måste säga att tack vare viktnedgång och träning orkar jag mer och mer för varje dag som går även om det just nu tär med all oro.
Matsedeln är uppdaterad, pga allt jobb i påsk och sen alla turer med svärfar glömde jag lägga in den. Tack Isa för påminnelsen!

Igår kom min beställning från H&M, deras kläder är mindre i strl än tex Lindex och KappAhl så jag var osäker på vad som skulle passa och inte. Jag har inte kunnat ha deras byxor innan pga att passformen inte funkar på mig....men jag chansade och beställde dessa byxorna
och vet ni? De var för STORA :) Trots att jag satte i ett skärp så kunde jag gott haft en strl mindre. Tjohooo! Men inte ett gram minus på den jävla vågen....men jag har ju glömt måttbandet....så något gör jag rätt :)
Nä, nu måste jag iväg, tooodeloooo

3 kommentarer:

Tjock & Chic sa...

Tack för styrke kramar och här kommer det ett gäng till dig som inte heller har det så lätt nu! Bamse Kram

Maribella sa...

Visst kan ett par förstora brallor framkalla lyckokänslor!! Lika mycket som ett par försmå kan framkalla ångest... Ja, ta fram måttbandet - det kan ge ännumer lycka!

Vad trist med svärfar, hoppas att allt ordnar sig till det bästa.

Kram på dej ditt energiknippe!!

Lena sa...

Grattis!! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...