Sidor

onsdag 25 mars 2009

Superwoman

Blast Your Photos at Blastfast.com!


Har examinerats idag, har många olika tankar och åsikter om detta. Vissa är bara för mkt. Gör allt för att trampa på andra bara för att framställa sig själva i bättre dager.
Jaja, nog om detta.
Fick en rolig kommentar idag: "Att du orkar och hinner med allt! Du är ju superwoman!" Jag inser att jag måste sett ut som ett ufo, men personen i fråga fortsatte "ja, jag menar att du hinner, du har familj, man (som om han inte ingår i familjepaketet), hund, hus, jobbar, går i skolan och så har du ju din sjukdom".
Eftersom jag fortsatte gapa (inte för att jag hann säga så mkt innan hon fortsatte) så avslutades det hela med en klapp på axeln och "glöm inte dig själv, även Superwoman behöver ladda sina batterier".

När jag kom hem hade jag hunnit fundera lite i bilen. Skratta för mig själv, skaka på huvet och sen bli lite förundrad. Är det så att andra ser annorlunda på mig för att jag har en sjukdom?
Alla som är diabetiker, har problem med sitt blodtryck eller på något sätt måste medicinera regelbundet...de har oftast också jobb, familj (och man....) osv.
Är det så att man ska lägga sig ner o bara "vara sjuk" för att kroppen inte funkar som den ska på alla områden?! Icke sa nicke!
Att leva mitt liv som jag vill, att bibehålla mina och familjens (inklusive makens....) normala rutiner är en stor del i min återhämtning.
Jag går inte runt varje dag och tänker på att jag varit jättesjuk. Jag skriver varit för jag är inte sjuk nu. Cancern är borta! Visst, den har kommit tillbaka några ggr, och jag måste medicinera för att minska risken för återfall, men just nu är jag frisk.

Men jag ser mig gärna som Superwoman för en dag. Klämmer in mig i en minimal superhjälte dräkt och piffar till makeupen. Undrar vilka superkrafter jag kan tillägna mig själv....får man välja? Hmmm....att kunna städa huset på sekunder blankt (inkl tvätt och förråd o trädgård!) hade ju varit coolt! Vet inte om jag är så road av att flyga, men röntgensyn hade ju också varit lite kul, haha.
Vilka superkrafter hade du valt??


8 kommentarer:

ulle sa...

Jag skulle nog också valt att kunna storstäda huset på nolltid. Eller kunna flyga runt och besöka andra länder med min familj på ryggen kanske, hande ju inte vart så dumt att kunna! Grattis till den lyckade tentan!

Ludmilla sa...

Jag känner igen kommentaren. Kanske har jag inte blivit kallad för "superwoman" men jag hör ofta: "Hur hinner du allt..?"
Jag brukar ta det som en signal att jag kanske har för högt tempo. Det är så lätt att låta livet rulla på när det går bra och är roligt... men det måste vara lagom och återhämtning är A och O.

Ta väl hand om dig!

Therése sa...

Tack för ditt svar! Jag tycker också att det är jag som skall ha min blogg som jag vill ha den. Men jag tar ändå till mig kritik och när folk säger att jag skall ta bort den då vill man ändå höra om det är fler som tycker samma för ni skall också trivas där inne :) Kram

annsan_s sa...

Ok, här har det vart vindstilla ute, men i kväll är det - 12.Vilken superkvinna..Läckert!

Ha en toppen kväll

Kram

Sara sa...

Ohh om du är superwoman kan du flyga hit med en bunt pizzor och sen låta mig fläska i mig dem för att sen få de ogjort??
Haha.. gud jag är hungrig nu märker jag..

Kram kram.

Madonnan sa...

Vad fin du är! :D

Flyga, trollat fram pengar när de behövdes och...ingen aning.

Ha det fint och kram!

Lena sa...

Om jag hade haft superkrafter så skulle jag..... hm kan inte komma på nått. Kanske klona mig så att jag hinner med allt? Eller det kanske räcker med superkrafterna eftersom jag antar att allt går fortare då.... Kommer inte på något jag saknar i alla fall.

Önskar dig en skön dag!! Kramar

Julia sa...

Alla kvinnor är superwomen eftersom många av oss är dubbelarbetande.

GIRL POWER!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...