Sidor

onsdag 11 mars 2009

Skoletös på väg

Onsdag=skola.
Föreläsningar hela dagen, skrivjobb i bibblan efteråt. Lång dag med andra ord. Har laddat väskan med frukt och soppor så jag ska klara mig.
Är trött. Såååå trött. Ändå la jag mig strax efter 21 igår.....förrförra och förra veckans sjukdom har satt sina spår. Känns som att ja skulle kunna sova till lunch idag, gå upp o äta lite o sen gå o lägga mig igen. Ändå fick jag 1 timmer sovmorgon idag, gick upp 06,00 istället för 05,00.

Imorgon är jag ledig för jag ska jobba helgen. Ska hälsa på en arbetskollega som ska påbörja sin cytostatika behandling nästa vecka. River upp en del egna känslor, men jag är inte rädd för att visa henne dem, hon behöver ärlighet inte någon som lindar in henne i bomull. Det är ingen kul behandling, men nödvändig.

Jaja, nu ska ja ut med Alice innan jag tar mig till bussen.

7 kommentarer:

Tess sa...

Ha en bra dag :) Kram

Lena sa...

Ser dig framför mig med skolväskan i högsta hugg och tofsarna hoppande i vinden :) Fick mig att tänka på min första skoldag i ettan, å vad jag var stolt över min gula nya lackväska!
När du gick upp satt jag redan på jobbet. När jag kommer så tidigt så kan jag fortsätta lyssna på min talbok ett tag till, ingen är ju här och märker det. Är på bok 2 nu och alla jagar Lisbet Salander av en eller annan orsak. Spännande.
Ha en super-dag! Kram

annsan_s sa...

Jag har massor med såna foton, det
är jättekul att göra dom.

Ha en toppendag

Kram
annsan

Malin sa...

Hoppas du får en bra dag i skolan och att du inte känner dig alltför trött :)

Ludmilla sa...

Vilket jättefint stöd du måste vara för din vän. Så skönt för henne att du har gått igenom detta.

kram!

Marie sa...

Vilket fantastiskt stöd att ha dig som vän!!! Hoppas du fick en bra dag?!!

KRAM

annsan_s sa...

Godmorgon på dig.

Ha en toppen dag

Kram
annsan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...