Sidor

torsdag 25 december 2008

Påven misstolkad och felciterad........

Julafton var mysig fram till det att mitt lilla gull på 10 månader (min systerson) fick en kraftig allergisk reaktion, troligtvis av ägg.....Svullnade upp som en skållad tomat. Syrran och svågern fick snabbt åka iväg till akuten där han fick adrenalin och tavegyl. De har fått stanna där inatt och nu är han på bättringsvägen. SKÖNT! För denna mostern har knappt sovit en blund inatt, av ren oro.

Tomten hittade hit, trots sitt späckade schema.

Sonen fick ett Wii och är salig av lycka. Med paketet följde en äggklocka för att han inte ska spela för länge, något som min käre make inhandlat i pedagogiskt syfte. Genialiskt!

Läser nättidningarna och ser en följetång på förrförra inlägget. Påven är felciterad och misstolkad.
Om så nu är fallet blir jag glad. Har tänkt mycket på det senaste dygnen, och jag märker att det väckt många reaktioner runt om i tidningar och bland bloggarna. Vissa försvarar andra anklagar.

Jag tycker det är bra om frågor kan diskuteras, gillar inte påhopp eller förtal. Det blir lätt pajkastning när känsliga frågor kommer upp till ytan.
Om det nu är så att vi lurats av media drar jag en lättnadens suck. Som troende katolik vill jag kunna tro att min kyrkas överhuvud har samma (om än mer konservativa) värderingar som jag.

Nu ska jag fortsätta jul-mysa med familjen. Fick precis sms av syrran som meddelar att de får komma hem idag, så det blir en tripp dit med julmat. Vi har massor....fastän vi varje år säger att vi ska dra ner på det.

Ha en finfin dag

5 kommentarer:

Lena sa...

Skönt att det slutade väl med systersonen! Hoppas att resten av julhelgen går lugnare till :) Idag latar jag mig bara. I morron skall jag vara social igen...

Kramar

Anonym sa...

Stackars lilla gull... inte så kul...

Anonym sa...

Ja man kan ju undra hur många av de som nu spottat på denna påve som nu är lika snabba att förlåta.

Pelle

Anonym sa...

Stackars lille plutt...skönt att det är bättre nu

Anonym sa...

Det är otäckt med så kraftiga allergiska reaktioner.
Speciellt på små barn.
Jag var med om exakt samma sak med Ungen när han var under året.
Det vara bara att ta ungen under armen, kasta in honom i bilen, parkera framför ingången och springa in på vårdcentralen.

Skönt att han är på bättringsvägen.

Hälsa din syster att det inte alls är några problem att äta äggfritt och att det kan växa bort.
Kram.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...