Sidor

fredag 26 december 2008

Annandags bestyr

Redan Annandag Jul. Gårdagen bara försvann tycker ja.... jaja. Sonen är fullt sysselsatt med att leka med alla nya julklappar och födelsedagspresenter (han är ju född på julafton). Själv har jag sorterat alla mina promarkers (46 st när jag räknade) i de fina sorteringsväskorna jag fick av min man.

Har inte hunnit sjunga ABBA singstar än, men det får väl bli till helgen. Packade upp TP DVD versionen också, som jag och maken köpte till oss själva. Vi brukar köpa ett nytt sällskapsspel varje år, rätt kul faktiskt.


Bara nutida frågor (vi har ett "orginal" med, men frågorna är rätt inaktuella...samt en Globetrotter version) där tårtbitsfrågorna finns på DVD-skivan i form av ljudklipp, visuella ledtrådar, bildmatchining, förvrängda bilder samt tidningsrubriker. KUL!

Ikväll får svärföräldrarna en visit, och till julblomman ett egengjort kort. Gullegrisen kommer från Skogstokiga rubberstamps, biljetten har jag gjort själv. Färgläggning med promarkers.Läser att det blev tittarstorm efter att årets julvärd hade lila slips....ja tänk att man inte har annat att göra på julafton än att maila svt om Lasses slips....suck!
O sen har Blondinbella uttalat sig om Karl-Bertil Jonsson....jo du...att ta från de rika och ge till de fattiga, klart att hon inte uppskattar det, då blir hon själv drabbad. Vi kanske ska bränna alla böcker om Robin Hood med??? Jisses, det är bara en film, som blivit lite av en kult i Sverige, precis som Kalle Anka. Se det för vad det är och låt bli att titta om det nu upprör dig så!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Är inte promarkers sätt dyra, typ 30-35kr/st??? /Anna

Soulsister sa...

Anna: jag köper dem via artistbutiken i Kalmar (finns på nätet)där de kostar mellan 25-27 kr! Bara dyra scrapbutiker som tar överpris!

Lena sa...

TP DVD verkar kul. Jag brukar vara en hejare på TP, men det beror väl på allt korsordslösande :)

Karl Bertil Jonsson är KUL! Stackars BB kan säkert inte titta på Robin Hood i Kalle-timmen heller... Som du skriver, hon blir själv drabbad om vi skall ta från de rika och ge till de fattiga. Säger mer om henne än om KBJ...

Annandagskramar

Toby sa...

Jag är en mästare på TP! Ska prata med sambon om att inhandla den nya dvd-versionen :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...