Sidor

torsdag 21 januari 2010

Slappedag

Är kompledig idag, skönt! Efter 7 pass på raken (inkl helgen) är jag rätt slut i skallen. Efter att sonen lämnats på skolan tog jag en lång tur med Alice. Det har kommit mängder med snö inatt och har även fortsatt att snöa nu på fm. Turen med primadonnan var uppfriskande, precis vad jag behövde. Lite mellis på det och sen var jag redo för soffan. Där har jag legat tills nu, och läst lite inför min egen skolstart nästa vecka. Har en rätt tråkig kurs framför mig, men men....snart är det examensdags (25/5) och det ska firas ska ni veta!!!

Var ute och åt med svärmor igår kväll, på härliga Millennium i Höllviken. Fantastisk mat och massor av folk. Svärmor blev glad för delikatesskorgen och kvällen var underbar.

Nu ska jag på tur med lillan igen och sen hämta sonen (som inte alltid uppskattar att "slippa" fritids)

2 kommentarer:

annsan_s sa...

Hejsan!
Det lät ju riktigt skönt!
Nu är jag ledig till lördag morgon

Ha de gott!
Kram

Louise sa...

Underbar kommentar i min blogg!! Ren och skär sanning. Det är hemskt att höra att en sådan fantastisk kvinna som du åkt på såpdana dundernitar, men som min mormor sa: "i varje låda finns det alltid några ruttna ägg" Vad hon menade med det lämnar jag osagt, men jag tror du förstår vad jag menar ;)

Angående att släppa in någon direkt i livet (syftar på vår första jobbnatt) så vill jag bara säga att det är helt ömsesidigt. Å ibland så är det helt enkelt så att man träffar en annan själ, som är så lik en själv, att det vore ett rent lagbrott att inte lyssna på sin magkänsla och bara må bäst i den andres sällskap. =) Du är renaste guld Katarina, tvivla aldrig på det. Kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...