På tisdag börjar jag jobba....ve o fasa! Denna semestern har gått på tok för fort!
Jag hade lätt kunnat vara hemma några veckor till!
Idag blir det 25-års kalas för nästkusinen i Staffanstorp. För övrigt jobbar jag vidare med detta
Bigosen puttrar på spisen och börjar nu anta rätt färg. Alla ingredienserna är nu i och den behöver en dag till för att gotta till sig. Här står man och lägge ner sin själ i en maträtt jag inte ens äter....avskyr surkål!
Vad händer hos er idag?
7 kommentarer:
Men jösses Sis vilken partypingla du blivit!
*lite avis*
:-)
Det där ser ju supermumsigt ut!
Vaa? är semestern redan slut ??? Jag tycker du just gick på demester...hmmm fast jag har ju jobbat 2 veckor också *fniss* tiden går fooort!
Maten ser mumsig ut och jag ääälskar kål...kanske du kan sms:a lite till mig?? ;D
Kram
Vad är det för typ av maträtt? Vad finns i? Är inte så förtjust i surkål själv, är bara nyfiken. Hoppas du får en skön dag! Kram
Tar det bara lugnt.. riktigt lugnt..
Klev upp och fick på mig kläderna.. har tagit bort bladlös på blommorna inne... jag har även vattnat dem..
Men jag har ingen jord.. och det är snart tid att plantera om dem...
Och jag vill ha hus.. med en dam.. och en bäck.. och så lite skog.. eller buskar etc...
Kram Pysan
MÄH!
Jag tycker att det känns som bara en vecka sedan din semester började.
:O
Jag gillar surkål... låter jättegott! Min pappa och även min väninna brukar göra något liknande, men de kokar minsann inte i 3 dagar... fnys... kanske ska säga till dem!
Skicka en kommentar