Sidor

måndag 26 april 2010

Utvecklingssamtal

Har precis kommit hem från sonens skola där vi haft utvecklingssamtal. Det gick i stort sett bra, inget nytt som framkom. Sonen älskar att läsa och matte men avskyr att skriva. Det är roligt att jobba i skolan men läxorna är tråkiga...tja, en kort sammanfattning.

Känns bra, inga obehagliga överraskningar som förra året vid samma tid (puckon) utan han har uppnått vissa mål och andra är han på god väg att uppnå. Skönt!!!

Är ledig idag efter att ha jobbat helgen, ska fixa i trädgården, köpa nya växer till mina krukor och dra lite ogräs som letat sig fram mellan plattorna. Sen ska sonen hämtas tidigt, vi ska mysa en massa innan han ska iväg på brottning.

Tänker även passa på att scrappa lite....har ju lite att göra och det är så roligt att jag nästan blir skogstokig ;)

3 kommentarer:

Tjock men Chic sa...

Utvecklingssamtalen ska ju de yngre åren absolut hållas så positiva som möjligt. Det är ju framåt man ska tänka inte på alla ev. fel som eleven har gjort. Skönt satt ni fick en bra upplevelse denna gången.

supermom sa...

Håller med ovanstående om att utvecklingssamtalen ska vara en positiv upplevelse när man är liten, annars får barnen en dålig känsla och vill helst inte gå.

Kul att det ska scrappas lite! Då får vi se fina bilder sen... :)

Du har en beautiful blogger award att hämta inne hos mig :)

Ha en bra dag!

Pippi sa...

Skönt utv. samtalet gick bra och utan överraskningar. Så ni fick också mindre pos. samtal förra året, tråkigt när man får höra sådant på utv.samtalet och man är oförberedd.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...