Sidor

torsdag 16 april 2009

Utvärdering av öronakupunkturen och lite Dolce



Ni som följer min blogg kunde igår se att jag fått prova öronakupunktur i skolan. Jag var väldigt väldigt trött igår kväll så jag la mig tidigt. Hade möjlighet till sovmorgon idag eftersom jag jobbar kväll, men jag vaknade som vanligt 03,45.....då hade jag förvisso sovit nästan 7 timmar. Var inte lika trött när jag vaknade som jag brukar, däremot har jag fruktansvärt ont i halsen igen, kan inte svälja. Får bli en ny pc kur....
Kunde inte somna om, men det berodde mer på smärtan i halsen. Låg och vred mig tills makens klocka ringde och gick upp strax efteråt.
Försöker nu få i mig lite hett te med honung för att lindra eländet.
Jobbar bara ikväll sen är jag långledig fre-sön. Har en sjuksköterskestuderande nu och 4 veckor framåt så jag känner mitt Florence Nightingale ansvar haha....

Fick ett mail igår med frågan om mina glasögon. Det är bågar från Dolce Gabbana. Har ett par svarta/silver med strass och ett par bruna/guld med strass. Älskar dem!



Nu ska ja försöka få ordning på mina kryllor
Ha en superduper bra dag

7 kommentarer:

Lena sa...

Skitsnygga glasögon, och en jättefin bild på dig!! Nya glasögon skall jag köpa när jag är helt klar, inte bara nya bågar utan starkare, ser inget längre :( Hoppas du kryar på dig snart så att du kan njuta av din ledighet.

Kramar!

Malin sa...

Åh vilka fina glasögon! Du passar verkligen kanonbra i dem! :)

Hoppas du snart mår bättre! Så att du slipper vara sjuk i helgen när du är ledig.

Angående måttbandet, så är det nog en månad sedan som jag skrev upp mina mått nu så det kanske börjar bli dags för en ny mätning :)

Kram

Tulla sa...

Få ordning på dina kryllor? Haha, det har jag aldrig hört förr. Du har väldigt vackert hår efter vad jag kan se på bilderna. Självlockigt eller permanent?
Håller med de andra, det är verkligen vackra brillor, passar ditt ansikte. O så har du väldigt vackra ögon, men det har du väl hört förr....
kram

Mrs Mulatt sa...

måste bara kommentera nedersta bilden... Så snygg!!!!

Therése sa...

Jag har inte hjärta att slänga ut dom :/ Låter konstigt eftersom jag klagar på fästingar, men det är bara en fix idé jag har. Än har det inte funnits några i sängen :)

Petra Maria sa...

Jag har också massor av kryllor att hålla ordning på :O)

Soulsister sa...

Mrs M: tack söta du...nu rodnar jag...

Petra: ja då vet du vilket jobb det är...suck pust o stön...

Therése: fobier är till för att botas, släng dig i en hög med fästingar så kanske det går över ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...