Sidor

söndag 19 april 2009

Strålande söndag med himmaderby

zwani.com myspace graphic comments
Söndag och renoveringen fortsätter. Passar på att plugga lite, har en del litteratur att plöja i denna kursen (Pedagogiska interventioner inom psykiatrin). Sonen ska på kalas på Skattkammarön och när solen visar sig i trädgården ska ja passa på att sola lite.
Kl 15 (tror jag) börjar matchen MFF-TFF. Ett himmaderby!
Vi har beställt hem den på pay per wiev, så det blir spännande. Syrran med familj kommer ev över o ser den och då blir det segergrillning efteråt.

Har hämtat hem min kamera nu, den var glömd hos svärföräldrarna i Vellinge så nu kan ja lägga upp lite av bilderna som fanns i den, har ju scrappat en del men inte hunnit lägga upp mina alster.

Nu ska ja göra en proteinrik frukost bestående av banan o blåbärs proteinshake och äggröra.
Tjingeling!


4 kommentarer:

Lena sa...

Hoppas du får en skön dag!! Skall INTE gå till jobbet på grund av "du vet vad" som händer idag (skriv inget om det på min blogg om du kommenterar där). Har blåljugit i telefon hela morronen... Skriver ett inlägg ikväll om hur det gick. Önskar dig en underbar dag!! Kramar i massor

annsan_s sa...

Jättekul du hahahaha! Jag har inte
hört den i nån annan version tidigare. Den har vart bra.Hoppas din har vart bra!
Kram

Eva sa...

Hoppas att frukosten hjälpte till att göra din dag bra, att matchen slutade som du ville, att maten som grillades blev god och att allting är bra med dig och de dina.

Kram

Therése sa...

Åh, helgen har varit supermys! Hoppas din också varit det. Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...