Sidor

söndag 26 april 2009

Smaskens värre

Jobbhelgen avverkad och det har varit en tuff helg, så jag är glad över att vara ledig imorgon. Ja....ledig och ledig....jag ska ha handledning med min grupp så det blir inte mkt till ledighet.
Ikväll har svärföräldrarna varit på besök och det blev grillning. Helgrillad vitlöksspeckad fläskfilé med Åses broccoligratäng med mozarella. Gjorde några småjusteringar i receptet, ersatte 1 dl ost med 1 dl avrunnen keso samt la till lite bladspenat och pinjenötter.
Det blev en succée! Alla åt och det var inte mkt kvar i formen när alla var färdigätna. Tack Åse för att du delar med dig av dina recept!

Nu är jag lagom trött och mör i kroppen. Känns att jag fixade några timmar i trädgården igår..... Blir en tidigt kväll för mig för jobbet har tagit ut sin rätt.

Hoppas eran helg varit bra och avkopplande! Hörs igen imorgon.
Tjingeling på er!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj så gott det lät! Ja Åse har verkligen kanonrecept på sin sida.

Hoppas du får vila lite iaf i morgon.
Kram!

Eva sa...

Tack för tipset.
Jag var också in och snodde receptet direkt.
Det blir en test till helgen kanske.
:)

Therése sa...

Låter jättehärligt :D Hoppas du haft en bra kväll hittills :D

Kamilla sa...

ååå så smarrigt och skönt att du har det liiite lugnare imorgon :D
Kram kram och gratängen lät sååå smarrig

Lena sa...

Låter som en mysig kväll. Satt själv och kämpade med nya webbkameran hela kvällen. Bilden var skit, ljudet funkade inte alls i msn. Hittade en gammal mic till min mp3-spelare som jag kopplade in bak på datorn, och då fick jag ljud. Inte i msn men väl i gmail chat... Kunde chatta lite med min kompis i Californien, fast han kunde inte se mig, bilden var för dålig. Idag är det jag som promenerar till SIBA och byter den mot en annan. Hoppas du trots allt får en lugn dag! Kramar

Toby sa...

Låter gott, ska testa det en dag. Barnen lär ju inte äta det....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...